Blaupunklt London MP35

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Boko*
Автомобил:
Двигател:

Blaupunklt London MP35

Мнениеот Boko* » Вто 02 май 2006 18:22

Нормално ли е като няма поставен диск при всяко включване на плейара около минута да "стърже" все едно търси или изважда диск.

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Вто 02 май 2006 19:01

Не мисля, че е нормално колега. До сега съм имал доста CD-та (е... Верно не са били Blaupunkt, но...) и нито едно не е правило така. Дори и едно "дефектно" JVC имах, обаче и то не правеше такива неща.

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Сря 03 май 2006 8:23

Случайно преъра да ти е свързан след контакт!Губи ли си паметите на радиото?С падащ панел ли е?

Потребителски аватар
Boko*
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boko* » Сря 03 май 2006 22:46

Добре си е вързан плеара. Като има диск вътре всичко си е ОК. Когато няма обаче 1 минута търси да захапе а през това време радиото си върви. Това е много дразнещо и добре е че наличието на диск решава нещата но според мен това е някакъв бъг.

Kingsix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingsix » Пет 19 май 2006 17:14

Да не е нещо от оптиката? Мен ЦС-то на компа ми като се замърси и то праи каквото си иска.

Потребителски аватар
budimir
Автомобил:
Двигател:

Малко късно но може и да ти свърши работа

Мнениеот budimir » Сря 21 юни 2006 14:02

И аз имам блаупункт със сд. Правеше по същия начин, докато не му свързах по правилния начин кабелите на захранването. Пъпеша в сервиза който ми го монтира (за да важи гаранцията трябвало да е в сервиз), просто небеше свързал единия плюс (не си спомням вече кой от двата, дали този през контакта или постоянния). Аз го видях че нещо смотолеви кабелите при монтажа много бързо, но не ми се разправяше с полу-грамотни олигофрени и си затраях. Просто два три дни след това, като имах време си проверих и свързах двата плюса както трябва и всичко сега си е ОК и работи точно по начина описан в книжката. По принцип, двата плюса оригинално в буксата на колата са разменени (поне на моето Поло беше така) спрямо тези на плеъра. Трабва да ги обърнеш, или с преходен кабел, който се продава готов, или като прекъснеш двата кабела и ги свържеш след това на правилните места.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”