ОПТИМАЛЕН ВАРИАНТ ЗА ПРИЛИЧЕН ЗВУК ЗА ПАСАТ КОМБИ? СЪВЕТ?
ОПТИМАЛЕН ВАРИАНТ ЗА ПРИЛИЧЕН ЗВУК ЗА ПАСАТ КОМБИ? СЪВЕТ?
Карам Пасат 1993 г. Комби. Купих си Пайниър CD/MP3 2820 и двулентови говорители за вратите Pioneer TS-G1749, оставих оригиналните пищялки на таблото. Търся добро решение за задни говорители, трябва ми бас? Но не искам да слагам усилвател, а и комбитата са по трудни за добър звук. Мислех да сменя оригиналните елипси с Pioneer, но мястото и големината ми се струват незадоволителни. Освен това ми казаха, че от слънцето ще се скапят лесно, да не говорим че елипсите на Pioneer не са от евтините, а и какъв бас ще извадят!? Предложиха ми вариант да се изрежат задните капаци в багажника (където се държат обикновено триъгълника и аптечката) за да не жертвам багажника, но все още търся решение!? Защото при този вариант говорителите ще гледат един срещу друг и ефекта няма да е толкова добър! Ще съм благодарен на добро предложение!
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
За хубва бас - бас каса. Не знам какво толкова имаш против усилвателите но без усилвател резултатите няма да са задоволителни.
Пък и с тоя багажник имаш предостатъчно място за една добра каса
.
Друг вариант са фрии еър говорителите но и там си требе усилвател.
Имай в предвид че дори елипсите по стендовете в магазините са в кутии
.. така че дори и да ги слушаш на място и ти се струва че вадят бас, в колата ще звучат доста по-различно.
Пък и с тоя багажник имаш предостатъчно място за една добра каса

Друг вариант са фрии еър говорителите но и там си требе усилвател.
Имай в предвид че дори елипсите по стендовете в магазините са в кутии

Не че имам нещо против усилвателите, но като се знам какъв съм си
перфекционист, няма да издържа и ще искам всичко да е Pioneer!
Проблема е, че всичко накрая ще е цифра, а сега имам други неща
да дооправям по колата! Освен това колко от времето ще използвам мощността на усилвателя, при условие че не винаги и навсякъде е удобно да се надува музиката! Без усилвател ми стига да си я чувам,
защо да привличам излишно внимание и да треперя за музиката като оставям някъде колата!? Само от опит ще кажа за прекаленото сваляне и слагане на панела: Преди ползвах CD Clarion и от честото сваляне на панела и прекомерната употреба на парното през зимата - направо се скапа (музиката беше на година и половина) - накрая трябваше да го подпирам за да слушам радио, а дискове нито приемаше, нито предаваше. Такава топлина отделяше, че можеш яйца да си опържеш!!!
перфекционист, няма да издържа и ще искам всичко да е Pioneer!
Проблема е, че всичко накрая ще е цифра, а сега имам други неща
да дооправям по колата! Освен това колко от времето ще използвам мощността на усилвателя, при условие че не винаги и навсякъде е удобно да се надува музиката! Без усилвател ми стига да си я чувам,
защо да привличам излишно внимание и да треперя за музиката като оставям някъде колата!? Само от опит ще кажа за прекаленото сваляне и слагане на панела: Преди ползвах CD Clarion и от честото сваляне на панела и прекомерната употреба на парното през зимата - направо се скапа (музиката беше на година и половина) - накрая трябваше да го подпирам за да слушам радио, а дискове нито приемаше, нито предаваше. Такава топлина отделяше, че можеш яйца да си опържеш!!!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”