radi_nrj написа:Предна линия: http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govoriteli/hertz-esk-163l
Задна линия: http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govoriteli/hertz-esk-165
И ще сцепиш мрака с фенерче
Ам то всъщност това са най-малките проблеми. Най-големия е как да ги захраня като разполагам с един канал на усилвате а 4те на сидито са за предната линияTiL написа:radi_nrj написа:Вземи първо само предната. 16 сантиметровите във вратите, а средите и високите на таблото. Аз съм с такива и две дванайски в багажника и става страшно
Немога да разбера защо все даваш акъли за някакви скъпи говорители... все пак не всеки е маняк и се задоволява със малка нощна музичкаКолкото до двето 12ки... гледам та с комби си... имаш място
![]()
И аз съм за елипси на кората(макар и не толкоз скъпи). И определено не загрозяват!!!
GMarokov написа:Ам то всъщност това са най-малките проблеми. Най-големия е как да ги захраня като разполагам с един канал на усилвате а 4те на сидито са за предната линия
Благодаря ти за идеята , обаче тази система ще ми излезне скъпо , разрових се по аудио магазини и намерих такива 3 канални филтри които може да използвам , да си изработя собствена кора ,обаче искам нещо различно и оригинално на кората , не обичайното дупки и тонколонкиradi_nrj написа:GMarokov написа:Ам то всъщност това са най-малките проблеми. Най-големия е как да ги захраня като разполагам с един канал на усилвате а 4те на сидито са за предната линия
Като не казвате какъв е бюджета давам за пример нещо, което е оптимален вариянт. Има и доста по-сериозни системи.
Тази трилентова система се състои от 2 - трилентови озвучителни тела. Всяко от тях си има филтър, който се връзва към един канал и към филтъра се връзват 3-те говорителя.
Та така ти остават 2 свободни за задна линия.
еми да затова говоря и аз , за да мога да освободя 2 канала от сидито, които ще захранват 2те тонколони на кората която искам да си изработяяradi_nrj написа:Каква кора бе човек!?! Тази система ти я предлагам за отпред. Почни с предната линия, че в противен случай за да чуваш като хората ще трябва да караш с гръб към движението![]()
Филтъра се прави за определени говорители, а не обратното
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта