Прилична музика за Cordoba? Съвет?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Fen
Автомобил:
Двигател:

Прилична музика за Cordoba? Съвет?

Мнениеот Fen » Нед 09 юли 2006 23:30

Здр. колеги, искам да си сложа музика в Cordoba-тa. Не разбирам кой знае колко и затова се допитвам до вас спецовете :) До тук имам Sony MP3 с усилвател Sony Xplod XM-2100GTX 2 / 1 Channel Amplifier
(600W max power
100W x 2 RMS into 4 ohms, 20Hz - 20kHz @ 0.08% THD
250W x 1 RMS into 4 ohms, 20Hz - 20kHz @ 0.1% THD
Class A/B
Variable 50-300Hz low pass filter). За отзад на кората съм се спрял на Pioneer TS-A2011 (които мисля да ги захраня от усилвателя) и за предните врати двулентови примерно Pioneer TS-1756 (захранени от MP3-то). Та въпроса ми е: според вас това добра конфигурация ли е, мога ли да очаквам добър звук, а що годе добър бас? И още нещо, ако някой ден реша да сложа бас каса в багажника, мога ли да направя алтернативна комбинация, като използвам същия усилвател, баса как ще се чува (примерно ако баса отзад се захранва от усилвателя, а предните и задните колони на корите от MP3-то)? Питам ви това, защото Cordoba-та е като Vento, отзад е затворено и незнам до колко ще се чува звука от баса. А пък не ми се реже отзад за free air говорител.
Благодаря предварително!

BMW_Power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BMW_Power » Пон 10 юли 2006 0:19

Значи добре е горе доло малко си се прецакал с СД-то но следващия път ще знаеш усилвателя е добре задните колони страхотни но предните забрави трябва ти двукомпонентни да речем новата серия на Pionner TS-A172C 150 лева Изображение
и за тях усвател magnat the rock 400 пак 150 лева и ще свири много хубаво и басс ще има много добър а по натам ако искаш да слагаш басс отзад ти трябва усвател за него моно блок няма значение че ти е затворена колата и мойта е такава даже водат че бмвто е по уплатнено и тн ама Pionner 306dvc в добра кутия дето аз съм си правил го разкъртва отсякаде това е пич ако има нещо питай

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Вто 11 юли 2006 9:06

АКО ИСКАШ ИМАМ 2 БАСА С КАСИТЕ НА МН.ДОБРА ЦЕНА ТОЧНО ЗА УСИЛВАТЕЛЯ ТИ А ЗАДНИТЕ ГИ ПУСКАШ ПРЕЗ МП3-ТО И СТАВА ПОДВИЖНА ЛУДНИЦА.АКО ТЕ ИНТЕРЕСУВА ГИ ИМА В РАЗДЕЛ ПРОДАВА НА ЗАГЛАВИЕ СД СОНИ УСИЛВАТЕЛ И 2 БАСА
Мп3 сони сдх-м8815-цена като ново 700лв аз искам-480лв
4*52 вата реално 4*25

Усивалтел хм-сд22х ново-350 аз искам 250
2*400 пикова и 2*100 реална и много др екстри

Баси 12 инча цена като нови 180 лв аз искам 130 като касите са бонус от мен 2*1400 вата пиково 2*350 реална

Снимки на Мп3-то ще пусна при интерес в снимка .бг а др. стоки ги има в електрон бг
Всичко е Експлоид на Сони и е внасяно от Америка зимата на 2005г
и са като нови

Дончо 0887087754

http://www.electron.bg/product_info.php ... &pfrom=300

http://www.electron.bg/product_info.php ... &pfrom=100

Потребителски аватар
Fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fen » Вто 11 юли 2006 11:25

doncho donchev написа:АКО ИСКАШ ИМАМ 2 БАСА С КАСИТE ..

Мерси колега, ако реша нещо ще звънкам :)

BMW_Power написа:.. двукомпонентни да речем новата серия на Pionner TS-A172C 150 лева и за тях усвател magnat the rock 400 пак 150 лева ..

Ами то верно тези двукомпонентни, които си ми ги дал са много хубави, само че сега не искам да отделям толкова пари за музика. А и то както казваш и за тях ще ми е нужен усилвател ... За това основно питам за горната конфигурация, която съм е дал дали мога да очаквам горе долу добър звук ПОМАГАЙТЕ моля!! Или примерно ако тези колонки на вратите са много зле, да ми предложите алтернативен вариант за приблизително такава цена.

BMW_Power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BMW_Power » Вто 11 юли 2006 23:28

Fen написа:
doncho donchev написа:АКО ИСКАШ ИМАМ 2 БАСА С КАСИТE ..

Мерси колега, ако реша нещо ще звънкам :)

BMW_Power написа:.. двукомпонентни да речем новата серия на Pionner TS-A172C 150 лева и за тях усвател magnat the rock 400 пак 150 лева ..

Ами то верно тези двукомпонентни, които си ми ги дал са много хубави, само че сега не искам да отделям толкова пари за музика. А и то както казваш и за тях ще ми е нужен усилвател ... За това основно питам за горната конфигурация, която съм е дал дали мога да очаквам горе долу добър звук ПОМАГАЙТЕ моля!! Или примерно ако тези колонки на вратите са много зле, да ми предложите алтернативен вариант за приблизително такава цена.

Може и без усвалтел но няма да ги опънеш както трябва и винаги е добре през амп да минават иначе тези колони са много добри купих си ги преди 2 3 месеца жалко че немога да ги сложа в мойта кола но няма значение пак за семейството утидоха и свирят без амп много добре

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”