Голяма разлика в цените
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голяма разлика в цените
да, за съпоставка на модели и марки съм съгласен но прочети заглавието на темата 

rollin написа:да, за съпоставка на модели и марки съм съгласен но прочети заглавието на темата
Само ти сереш в темата

И кой беше ти по точно да определяш коя тема да се "Пуща" и коя не?
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
явно няма да го разбереш дори и да обясня...
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
по принцип има 2 страни
едната е ако търговец А е купи стоката януари на цена ХХ той я продава на човешка надценка докато не се изчерпат количествата
в същото време търговец Б е купил същата стока но февруари когато стоката е остаряла , еврото се е сринало , марсианци се снушават с катерици или други причини карат доставната му цена да пада - от там идва и разликата в продажната цена
ако обаче горното не е факт то си е въпрос на търговска надценка
да не ви казвам как аз продавам продукт А за 3 лв. с 120% а мой клиент го дава на 16 лв
едната е ако търговец А е купи стоката януари на цена ХХ той я продава на човешка надценка докато не се изчерпат количествата
в същото време търговец Б е купил същата стока но февруари когато стоката е остаряла , еврото се е сринало , марсианци се снушават с катерици или други причини карат доставната му цена да пада - от там идва и разликата в продажната цена
ако обаче горното не е факт то си е въпрос на търговска надценка
да не ви казвам как аз продавам продукт А за 3 лв. с 120% а мой клиент го дава на 16 лв

- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
аз горе го казах ще го кажа пак...
Пример давам с модела на Паинер DEH-3000MP
От Пайнер ми пращат имейл в който пише, че ако купя еди колко си бройки(най често по 10-12бр) пущат въпросния плейър на промоционална цена... и така става, че в единия магазин Пайнера е на цена 180лв а в др. е 90лв...
За това пак казвам, всеки купува от кадето му е най изгодно, за това и казах, че дискутирането на това аджеба защо там е толкова скъпо, а там толкова евтино няма смисъл понеже няма да стигнете до разумен отговор, ако някой не седне да ви го напише
Пример давам с модела на Паинер DEH-3000MP
От Пайнер ми пращат имейл в който пише, че ако купя еди колко си бройки(най често по 10-12бр) пущат въпросния плейър на промоционална цена... и така става, че в единия магазин Пайнера е на цена 180лв а в др. е 90лв...
За това пак казвам, всеки купува от кадето му е най изгодно, за това и казах, че дискутирането на това аджеба защо там е толкова скъпо, а там толкова евтино няма смисъл понеже няма да стигнете до разумен отговор, ако някой не седне да ви го напише

Всеки прочел темата ще потърси търговския обект с по-ниски цени ... и ето ти я ползата от 2 страници писания 

-
- Автомобил: SEAT ARONA
- Двигател: TGI 2023
Цените в Техномаркет са такива, защото нямат налични от тези модели .
Или имат изостанали по 1-2 бройки, които са с малки дефекти и не ги продават .
Имах 7 върнати заявки като се опитах да си взема онлайн CD плейър от тях .
- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
emil22 написа:Цените в Техномаркет са такива, защото нямат налични от тези модели .
Именно. Абсолютно вярно. Скъсах си нервите с глупавия Техномаркет, даже звънях в смешния им офис за инфо. Отговора беше както каза колегата, изчерпани количества и най-важното - дефектирали бройки. А защо ги държат в сайта на 'примоция' не казват. Накрая бая се изнервих и си поръчах плейъра online от друг сайт.. естествено на по-ниска цена. На никой не препоръчвам да взима каквото и да е от Техномаркет

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
електрон по принцип са скъпари...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”