Какво мислите за тези колони? http://www.pioneer.eu/eur/product_detai ... _id=25-132 Става въпрос за голф3, 4-ри броя по вратите? Съчетани с бас каса http://www.pioneer.eu/eur/product_detai ... _id=25-130
Или дайте предложение дали да сложа елепси на кората някакви по яки? И в краина сметка какво ще се получи? Дайте някакви предложения какво да правя? Какви елипси бихте ми препоръчали, да вадят и бас де?
Благодаря!
TS-1746
Аз си купих такива и вадят добър бас, но на високи ги няма много много ... при мен това не е проблем, защото си имам пищялки на таблото.
Ако и ти имаш пищялки на таблото сложи такива в предните врати, а двулентови в заднити, които ще се комбинират с касата в багажника
Въпрос на гледна точка
ПС: Видях, че си писал и за елипси на кората - личното ми мнение е, че багажника на голф трудно можеш да раздумкаш с елипси
Ако и ти имаш пищялки на таблото сложи такива в предните врати, а двулентови в заднити, които ще се комбинират с касата в багажника

Въпрос на гледна точка

ПС: Видях, че си писал и за елипси на кората - личното ми мнение е, че багажника на голф трудно можеш да раздумкаш с елипси

Последна промяна от Maxee на Чет 06 юли 2006 20:32, променено общо 1 път.
- krasi_recer
- Автомобил:
- Двигател:
Значи аз ги имам тези колони отпред на вратите и отзад на вратите - кората ми е празна. Може да не си купувам Елипси? Ще карам само с колоните и касата. А за пищялките нещо не разбрах, на предните връти слагам и .... а от къде да си ги закупя? И какъв модел са?
И още нещо като съм вътре в колата баса горе долу го бива а от вън само скърцане- не се чува вън. На къде трябва да са носочени тези АУСПУСИ на касата - мойте са на дясно насочени ако съм зад самата кола застанал???
Благодаря
И още нещо като съм вътре в колата баса горе долу го бива а от вън само скърцане- не се чува вън. На къде трябва да са носочени тези АУСПУСИ на касата - мойте са на дясно насочени ако съм зад самата кола застанал???
Благодаря
krasi_recer написа:Пищялки имам на таблото, но не бачкат! Как да ги оправя? Или нови трябва да се купят? Ти същата каса ли имаш? И какъв модел ти е CD-то?
Пищялките не знам как да ги оправиш ?! Първо виж дали са ти вързани към player-а... Аз карам поло и съм с елипси на кората отзад, но според мен обема на голфа е прекалено голям за елипси. Каса нямам. ЦД-то ми е PIONEER DEH 400S или нещо от сорта - фабричното от GOLF PINK FLOYD Edition

-
- Автомобил:
- Двигател:
Maxee написа:че ти ако искаш да се чува на вън просто си патологичен ххх. Така наречените от теб ауспуси се насочват назад в твоя тип кола. За пищялките имаш ли на таблото ? То е и въпрос на усещане ... достатъчно ясно ли чуваш високите честоти или само бас имаш ?
В смисъл ауспусите да ги насоча да БИЯТ към номера ли ? Или обратно навътре? Сега ми е насочена надясно ако погледнем колата от задницата и съм я сложил касата в десния ъгъл на багажника
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”