Кар кит за Passat B5.5

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
unitop
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Кар кит за Passat B5.5

Мнениеот unitop » Съб 16 апр 2011 7:34

Тези от Вас, които имат такъв сигурно като мен са го получили с една стойка за GSM-Nokia 1998-2001 г. модели. Аз имам и нажигация MFD. Да знаете с какво ново мога да го заменя? Примерно http://www.bury.com/cms/en/products/kat ... lus-1.html - ще стане ли и през уредбата ли сте се чува - моля Ви споделете опита си. Също знаете ли откъде може да се купи диск за навигацията за източна европа? Ето каква е навигацията - www.smvcommercials.co.uk/.../colour%20s ... 0guide.pdf

sashot
Автомобил:
Двигател:

Re: Кар кит за Passat B5.5

Мнениеот sashot » Нед 17 апр 2011 16:46

Ако хендсфрито е заводско няма да е лесно да го смениш с "бюри"-то. А и не си заслужава. В е-бей може да намериш подставки за други телефони, но всичките ще са стари... за телефони от преди 2005 г.

Успоредно с фабричното може да включиш блутут хендсфри и с него да използваш по-новите апарати,като си намериш на старо телефон за фабричното и да ги ползваш едновремено.
Аз постъпих така, пуснал съм тема как се прави.

Смисълът е това, че фабричното хендсфри осигурява зареждане на батерията на телефона и което е по-важно осигурява използването на антената на покрива на колата за телефона, което значително подобрява обхвата и в определена ситуация може да се окаже решаващо за връзката.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”