Суббуфер на мястото на резервна гума

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
bojidar_ka
Автомобил:
Двигател:

Суббуфер на мястото на резервна гума

Мнениеот bojidar_ka » Пон 18 апр 2011 6:51

Здравейте колеги изпадна ми един усилвател 150W или 2х75 :D та си мисля да го оползотворя.Имам голф 3 комби и не ми се ще да слагъм кутия (бас бокс) в багажника а си мисля да скрия говорителя на мястото на резервната гума.Искам малко повече бас .Та въпроса ми е някой правил ли е такова нещо и как би се реализирало това.Примерно си мисля да махна металния капак на резервната гума и да направя нещо такова :
reserveradsub3gh9kg.jpg
Обаче незнам какъв ще е ефекта и дали ще има място за резервната гума (патерица).Ако някой може да ми помогне и евентуално с оразмеряването ще съм много благодарен ,в смисъл размери на плоскостите и големина на говорителя. Поздрави

P.S:Ако модераторите преценят нека преместят темата в раздел НАПРАВИ СИ САМ

nikolaitabakow
Автомобил:
Двигател:

Re: Суббуфер на мястото на резервна гума

Мнениеот nikolaitabakow » Пон 18 апр 2011 12:40

Темата е за тук.По въпроса,виждал съм такива изпълниния,добре се получава,за свиренето ако е направена кутията по препоръчителният обем от производителя,и Ако е затворен обем,няма чак такова значение формата.Щом е комби в двойното дъно ще има място за гумата мисля.Всичко зависи от говорителят.Друг вариант е гумата да си седи на място,а да се вземе слим говорител.Скоро гледах говорител с размери на кутията 150/400/700мм(на око така,ама за 150 съм сигурен.- слим говорителите са скъпи.За усилвателя,зависи каква марка е,но изкарва от 50 до 100-110 вата рмс,не повече,мани какво пише в сайта на производителя...

Xmaster
Автомобил:
Двигател:

Re: Суббуфер на мястото на резервна гума

Мнениеот Xmaster » Пет 29 апр 2011 21:12

...а 5ти (аз) стигнал до извода, че по-добре се получава с суб използвайки прострснството под задната седалкса.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”