Препоръчайте ми навигация
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Re: Препоръчайте ми навигация
Колеги хубаво ме сyветвате кво да направя ама аз не мога и ме е страх да не пр**ба нещо така че не пипам ще търся някой да я свести..

- Angel Stavrev
значи качвам си картата в гпс-а със съответния ключ в папка гармин на устройството.после като го рестартирам изобщо не ми намира че съм инсталнал новата карта.Що така?фирмуъра го обнових успешно.
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
В самото устройство и в папка Garmin аз не съм пробвал да слагам карти.
Картата и другия файл ги служи в папка .system - в адресния бар на windows го напиши точно така - .system и ще се покаже. Тя е скрита папка, която по принцип не се вижда. Името на файла вече ти го написах в предишното си мнение. Естествено другия файл трябва да е със същото име
.
3790T, заразлика от другите устройства поддържа повече от една карта в SD картата. Можеш да си сложиш една карта в папка Garmin на SD. После си правиш друга папка Map, която е на същото ниво в SD-то , т.е. имаш 2 папки - една Garmin, drugata - Map. В Map можеш да слагаш колкото искаш карти. Без да им променяш имената. Интересното е, че някои ги вижда, други не. Поне при мен е така.
От УК ли ти е устройството?
Принципно имаш право на 1 безплатен ъпдейт на картата. Освен ако не е закупено с лайфтайм ъпдейти. Трябва да влезеш на гарминския сайт, да се регистрираш и през сайта можеш да си ъпдейтнеш картата.
Картата и другия файл ги служи в папка .system - в адресния бар на windows го напиши точно така - .system и ще се покаже. Тя е скрита папка, която по принцип не се вижда. Името на файла вече ти го написах в предишното си мнение. Естествено другия файл трябва да е със същото име
3790T, заразлика от другите устройства поддържа повече от една карта в SD картата. Можеш да си сложиш една карта в папка Garmin на SD. После си правиш друга папка Map, която е на същото ниво в SD-то , т.е. имаш 2 папки - една Garmin, drugata - Map. В Map можеш да слагаш колкото искаш карти. Без да им променяш имената. Интересното е, че някои ги вижда, други не. Поне при мен е така.
От УК ли ти е устройството?
Принципно имаш право на 1 безплатен ъпдейт на картата. Освен ако не е закупено с лайфтайм ъпдейти. Трябва да влезеш на гарминския сайт, да се регистрираш и през сайта можеш да си ъпдейтнеш картата.
- Angel Stavrev
ще пробваме да видим какво ще стане ай дано да стане но ти с 5.50 ли си ?И без SD карта няма ли да стане ?
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Не зная с коя точно версия съм, но е последната.
Да и без SD карта ще стане. Просто ти давам информация, която ще ти е от голяма полза
.
Да и без SD карта ще стане. Просто ти давам информация, която ще ти е от голяма полза
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имаше някои модели на гармин които правеха такива проблеми след инсталиране на оффроад картата . проблемите бяха рестарти или самоизключване след определено време . че ако си с оффроад картата може би затова ти прави проблеми
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема беше,че тотално бяха омазали навито!Ама тотално ви казвам.Стигна се до формат на гармина
Сега вече е перфектно
Ставрев,като си го получиш,и се пребереш с него у Асково
,кажи как е 
Сега вече е перфектно
Ставрев,като си го получиш,и се пребереш с него у Асково
,кажи как е - Angel Stavrev
Та..тая съпунена история надявам се завърши с добър край след като предадай навито на един от мойте познати за да я предаде на Лило(Митко)Филма се започна както той е описал по горе.Толкова е била омазана че до няма и каде НО сега вече всичко е наред.Плучих навито в петък на срещата в Бели Осъм-Дебнево.На тръгване от Бели осъм в неделя и написах хасково Ул.***** и го намери натиснах аз недоверчиво будончето давай!И тя проговори.тръгнах си аз по познати маршрут като завивам аз там и тя.Крайното заключение беше че навито бе преинсталирано перфектно за 188км не згреши нито един път,даже напровит аз се обърках един път
.Искренно благодаря на колегата LILO&STICH за така оказаната помощ и намеса навреме.
п.с.Ако не знаете не пипайте,потърсете някой да ви помогне!!
п.с.Ако не знаете не пипайте,потърсете някой да ви помогне!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Важното е,че сега можеш да разчиташ на нея.
Трябва да се съберем някъде,да ти покажа как да си качваш новите неща сам
Повечето благодарности са ,за хората които я донесоха/отнесоха
Васе.Жив издрав да си
Трябва да се съберем някъде,да ти покажа как да си качваш новите неща сам
Повечето благодарности са ,за хората които я донесоха/отнесоха
Васе.Жив издрав да си
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”