Проблем-Прекъсване на СД

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Проблем-Прекъсване на СД

Мнениеот Black-White » Пет 12 ное 2010 12:53

Значи колеги проблема ми е следния.Една вечер както си слушах музика и изведнъж СД-то ми се изключи и след около 1 сек се включи пак и аз си помислих че може да е нещо от диска,но взе често да го прави.Та да ви попитам може ли да има някво бушонче и от него да прави проблеми,или вече е издало багажа и трябва да си търся ново.
Поздрави

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: Проблем-Прекъсване на СД

Мнениеот dancing_niki » Пет 12 ное 2010 13:49

"Бушон" (предпазител) не съм чул да прекъсва и пак да сработва, поради простата причина, че са от стопяем тип и веднъж превиши ли му се тока "жичката" в него се стопява и няма как да се възстанови от само себе си. След спиране после продължава ли си от същото място където е спрял или всички настройки се нулират. Ако си продължава провери втория "+", който ти гаси CD-то като извадиш ключа примерно. Ако се нулират настройките си виж постоянния плюс към касетофона. Аз лично залагам на кофти връзки, но може и друго да има.

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Пет 12 ное 2010 14:35

dancing_niki написа:"Бушон" (предпазител) не съм чул да прекъсва и пак да сработва, поради простата причина, че са от стопяем тип и веднъж превиши ли му се тока "жичката" в него се стопява и няма как да се възстанови от само себе си. След спиране после продължава ли си от същото място където е спрял или всички настройки се нулират. Ако си продължава провери втория "+", който ти гаси CD-то като извадиш ключа примерно. Ако се нулират настройките си виж постоянния плюс към касетофона. Аз лично залагам на кофти връзки, но може и друго да има.

Като изгасне продължава пак от същото място от кадето си е спрял.Значи да проверя 2-я + тъка ли ??? Мерси колега ще погледна да видя дали му има нещо
Поздрави

Потребителски аватар
dangi_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dangi_ » Пет 12 ное 2010 20:19

И аз съм за кофти връзки.....прегледаи си буксите внимателно да няма някоя хлабава или окислена
:да:

Потребителски аватар
Jus7_Craz1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jus7_Craz1 » Пет 12 ное 2010 20:21

100 процента е кофти връзки ! Провери всички захранващи кабели и пак пиши :)

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 19 ное 2010 11:33

Първо провери дали бушончето не е хлабаво :wink: Случвало ми се е при едно сони.Много хлабаво влизаше и при 3-4 дупки почваше да изпада :?

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Пет 01 юли 2011 14:02

Колеги, помагайте, същия проблем и при мен, проверих всички връзки, всичко е наред, но прекъсването продължава. Нещото, което ми прави впечатление е, че прекъсва точно когато сработи помпата на ABS-a. Не мога да се светна каква логика има... При всяко леко помпене на помпата касетофона прекъсва за секунда, някой път и за повече... :shock

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Пет 01 юли 2011 18:20

Проблема се задълбочава... Преди малко като карах касетофона започна са изключва на всяко натискане на спирачката, спрях го, замириса на изгорял кабел, като стигнах вкъщи разкачих плюса на акумулатора, ще ровя из инсталацията. Някой знае ли откъде точно минава захранването на касетофона, дали има нещо общо с педала на спирачката?

Темата продължава тук viewtopic.php?f=6&t=274537

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”