Cd Elite CDM-5600USB от Penny market Да или Не ?
Cd Elite CDM-5600USB от Penny market Да или Не ?
Тук в града са пуснали някаква промоция във Penny markeт Cd Elite CDM-5600USB + тонколони Elite csx-503 за 111 лв. CD-to е това http://www.elite.bg/bg/products/448-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BEmp3-cdm5600usb.html но при търсенето ми в онлайн магазини ми излиза най-често това - http://www.technoarena.bg/bg/catalog/id/786.html на неговото име ? Някой който има от първия модел може ли да сподели някакво мнение? И дали си струва да го взема на тази цена и точно от тази верига магазини.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Cd Elite CDM-5600USB от Penny market Да или Не ?
Ами колега, ако искаш единствено нещо да пее в колата с не кой знае какво качество и то да е ново и с гаранция може би ще ти върши работа, но аз не бих го взел. Не съм имал такава марка CD, но съм чувал бая Неота, Елити, Сангове и не мога да споделя еуфорични емоции от тях(за последните модели може и там да са напреднали де, не знам), като говорим примерно за външен вид гледам, че са ги поиздокарали малко или много тези 2 модела, които си посочил в сравнение с предишните...Аз бих заложил на нещо с по-сериозно име, което е изпипано и работи от познат втора ръка примерно, но все пак - зависи с каква нагласа ще го купуваш и какво по-точно искаш от него. Поздрави 
ПС. Ето и колоните Elite CSX-503(цената им в повечето сайтове е 19 лева, и CD-то ще дойде на 92 лева така сметнато):

5" тонколони 3-лентова система
Нискочестотен конус - Инжекция конус
Конструкция на магнита - Стронциев магнит 8 унции
Звукова намотка - 25 мм.
Пикова изходяща мощност - 100W
Импеданс - 4 ома
Чувствителност - 90 dB при 1 W/1 M
Честотна характеристика - 80 - 20 kHz
Разгледай примерно в Маркет/Полис примерно, има Блаупункт-ове и Сони-та за по 99 лева...

ПС. Ето и колоните Elite CSX-503(цената им в повечето сайтове е 19 лева, и CD-то ще дойде на 92 лева така сметнато):

5" тонколони 3-лентова система
Нискочестотен конус - Инжекция конус
Конструкция на магнита - Стронциев магнит 8 унции
Звукова намотка - 25 мм.
Пикова изходяща мощност - 100W
Импеданс - 4 ома
Чувствителност - 90 dB при 1 W/1 M
Честотна характеристика - 80 - 20 kHz
Разгледай примерно в Маркет/Полис примерно, има Блаупункт-ове и Сони-та за по 99 лева...
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Cd Elite CDM-5600USB от Penny market Да или Не ?
Ако ти трябва нещо, с което да запушиш дупките на таблото и колоните стават. За слушане на музика не стават!!!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”