Въпрос относно радар детектор Cobra XRS 9530
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Въпрос относно радар детектор Cobra XRS 9530
Колеги някой от Вас,позвали въпросната Кобра XRS 9530?И ако да доволен ли е?В голфа имам руски радар детектор и съм много доволен.Но за другата кола си мислех да си взема взема въпросната Кобра.Казвам,че не си купувам радар за да карам като "откачен",а просто пътувам много и се налага отвреме навреме да понастъпвам.Така,че ако някой го използва нека да сподели дали е добър и заслужава ли си 130-140лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относно радар детектор Cobra XRS 9530
Здравейте ! Аз понеже не съм много на ясно с тези радари ... те хващат ли пътните камери ?
- plamen-roni
Момчето което работи в магазина каза,че ги засича,но на мен малко не ми се вярва!
- plamen-roni
Ето му ги и характеристиките:
* Засича 6 радарни честоти: (X, K, Ka, Ku, VG-2, Spectre1)
* Засича 4 лазерни честоти: (LTI 20-20 Laser, Ultra Lyte Laser, ProLaser, ProLaser III)
* Засича 2 предупреждаващи честоти: (Safety Alert, Strobe Alert)
* Xtreme Range Superheterodyne(R) Technology -Технология позволяваща моменталното засичане на най-бързите полицейски радарни пистолети.
* Stay Set Electronic Memory - Електронно запаметяване на настройките на Радар-детектора, дори и при изключено захранване за дълъг период от време.
* Dim Mode - Позволява на потребителя да затъмни дисплея на Радар-детектора при намалена видимост или нощно шофиране.
* Auto Mute - Автоматично намалява силата на звука на Радар-детектора за удобство на водача на МПС.
* Digital Signal Strength Meter - Осигурява на потребителя сравнителна близост до целта.
* City/Highway Modes - Позволява на водача да избира оперативен режим, който ще игнорира фалшивите сигнали в гъсто населените градски части.
* UltraBright Data Display - Осигурява бързо и точно разпознаване на радарния сектор.
* Spectre1 Undetectable - Осигурява комплексен имунитет от СПЕКТЪР-1 радар.
* Spectre1 Alert - Алармира потребителя, когато той е под наблюдение на СПЕКТЪР-1 радар РДД.
* VG-2 Alert(R) - Алармира потребителя, когато той е под наблюдение на VG-2 полицейски радар.
* VG-2 Undetectable - Осигурява комплексен имунитет от VG-2 радари.
* LaserEye(R) - Лазерно око осигуряващо 360 обхват на лазерните сигнали.
* Safety Alert(R) - Предупреждава потребителя за близост до специални МПС, катастрофи по пътя и др.
* Intelli Mute - Усещане и сравняване на скоростта за заглушаване на фалшивите сигнали.
* System Ready Prompt - Известява потребителя, че Радар-детектора е правилно включен и готов за употреба.
* Засича 6 радарни честоти: (X, K, Ka, Ku, VG-2, Spectre1)
* Засича 4 лазерни честоти: (LTI 20-20 Laser, Ultra Lyte Laser, ProLaser, ProLaser III)
* Засича 2 предупреждаващи честоти: (Safety Alert, Strobe Alert)
* Xtreme Range Superheterodyne(R) Technology -Технология позволяваща моменталното засичане на най-бързите полицейски радарни пистолети.
* Stay Set Electronic Memory - Електронно запаметяване на настройките на Радар-детектора, дори и при изключено захранване за дълъг период от време.
* Dim Mode - Позволява на потребителя да затъмни дисплея на Радар-детектора при намалена видимост или нощно шофиране.
* Auto Mute - Автоматично намалява силата на звука на Радар-детектора за удобство на водача на МПС.
* Digital Signal Strength Meter - Осигурява на потребителя сравнителна близост до целта.
* City/Highway Modes - Позволява на водача да избира оперативен режим, който ще игнорира фалшивите сигнали в гъсто населените градски части.
* UltraBright Data Display - Осигурява бързо и точно разпознаване на радарния сектор.
* Spectre1 Undetectable - Осигурява комплексен имунитет от СПЕКТЪР-1 радар.
* Spectre1 Alert - Алармира потребителя, когато той е под наблюдение на СПЕКТЪР-1 радар РДД.
* VG-2 Alert(R) - Алармира потребителя, когато той е под наблюдение на VG-2 полицейски радар.
* VG-2 Undetectable - Осигурява комплексен имунитет от VG-2 радари.
* LaserEye(R) - Лазерно око осигуряващо 360 обхват на лазерните сигнали.
* Safety Alert(R) - Предупреждава потребителя за близост до специални МПС, катастрофи по пътя и др.
* Intelli Mute - Усещане и сравняване на скоростта за заглушаване на фалшивите сигнали.
* System Ready Prompt - Известява потребителя, че Радар-детектора е правилно включен и готов за употреба.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Накратко - камерите ги хваща но няма свисъл твърде близо ти сигнализира и си сниман. Полицейските радари ги хваща ако са включени 
Чети и се образовай
viewtopic.php?f=59&t=168986

Чети и се образовай
viewtopic.php?f=59&t=168986
-
- Автомобил:
- Двигател:
Спийд камера с този радар-детектор може да "хванеш" само ако има вграден GPS и съответна карта (координати).Например Снупер-Зеро го прави това,ама ако не си ъпгрейдвал картата-пак може да се наденеш.
За въпросното детекторче в частност:аз ползвам малко по-стар модел,серия XRS 9345,сравнително доволно работи.Постоянно включен X радар го лови над 4км. при пряка видимост,когато се заиграват с мощността и стрелят- на 500-800 метра съм предупреден,стига да има "сапьор" пред мен.Не превишавам драстично,даже рядко...но понякога се налага да мина през цялата магистрала "Тракия" до 2 часа,та си държа 140+,средно.
Относно Статичните Спийд Камери-работят на принципа "фото-поток",някои роботчета-например редящи бонбони от лента в кутии -ползват подобен метод.Няма как да се засекат от машинка,която е всъщност "радиоприемник".
За въпросното детекторче в частност:аз ползвам малко по-стар модел,серия XRS 9345,сравнително доволно работи.Постоянно включен X радар го лови над 4км. при пряка видимост,когато се заиграват с мощността и стрелят- на 500-800 метра съм предупреден,стига да има "сапьор" пред мен.Не превишавам драстично,даже рядко...но понякога се налага да мина през цялата магистрала "Тракия" до 2 часа,та си държа 140+,средно.
Относно Статичните Спийд Камери-работят на принципа "фото-поток",някои роботчета-например редящи бонбони от лента в кутии -ползват подобен метод.Няма как да се засекат от машинка,която е всъщност "радиоприемник".
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”