колеги трябват ми говорители за вратите на 4-ри вратка голф 3 ... проблема е че оригиналните вече са на доста години и гофрата им се е стопила , разложила се е направо
Знае ли някой от къде мога да си купя нови говорители за вратите произведени за голф, те са по специални за монтиране и с обикновени надали ще стане
Дргият въпрос е ако не намеря нови говорители от някъде мога ли да намеря гофра за старите , тя лесно се сменя стига да има от къде да се купи нова

проблем с говорители от голф 3
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: проблем с говорители от голф 3
i3v3a3n написа:колеги трябват ми говорители за вратите на 4-ри вратка голф 3 ... проблема е че оригиналните вече са на доста години и гофрата им се е стопила , разложила се е направо
Знае ли някой от къде мога да си купя нови говорители за вратите произведени за голф, те са по специални за монтиране и с обикновени надали ще стане Дргият въпрос е ако не намеря нови говорители от някъде мога ли да намеря гофра за старите , тя лесно се сменя стига да има от къде да се купи нова
Че какво им е специалното??? 15.5 см за вратите и 10 см за таблото.....има ги навсякъде и от различните марки.GLOVE(Господ здраве да му дава)ми ги монтира като на шега!
- svedbg
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
- Контакти:
един херц или киккер и ще видиш какво е музика
Ако имаш колебания свирни и ще ти помогна, даже може да те кача да чуеш на моя голф говорителите във вратите как са 

- jony.quattro91
- Автомобил: VW Polo GTI
- Двигател: 9n 2005
Че какво им е специалното??? 15.5 см за вратите и 10 см за таблото.....има ги навсякъде и от различните марки.GLOVE(Господ здраве да му дава)ми ги монтира като на шега!
извинявай колега но са точно 17см на голф 3 и даже на голф 4 и пасат б4!!
знам го защото пробвах на една 3ка да сложа 16.5см и бяха малки.
Единствено което ще пречи са едни пластмасови пинчета по самата окръжност за говорителя на кората,които само се пречупват и се приключва...
...слагат се новите 17-ки рапидките и случая се приключва

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Може и да си прав...ама моите 15.5 станаха....пак ще ги премеря... да не греша,но размерът бе толкова специфичен,че май го запомних...ама стар съм вече
-може и да съм забравил

-
- Автомобил:
- Двигател:
тея пинчета са за закрепване после на решетката отгоре инече ще дрънка от вибрациите , пък и по нашите готини пътища
друго имаше един улей в който влизаше говорителя оригиналния аз от това се притеснявам да не надига после и да не може да се сложи решетката ... по спомени говоря де пак ще го видя
идеята ми е всичко културно да стане а не да лепа със силикон или да режа пласмаси кори да напасвам и да правя циганий по които после да псувам
друго имаше един улей в който влизаше говорителя оригиналния аз от това се притеснявам да не надига после и да не може да се сложи решетката ... по спомени говоря де пак ще го видя
идеята ми е всичко културно да стане а не да лепа със силикон или да режа пласмаси кори да напасвам и да правя циганий по които после да псувам
-
- Автомобил:
- Двигател:
друго което се сетих дупките за рапидките пасват ли тези които са за оригиналния говорител
- jony.quattro91
- Автомобил: VW Polo GTI
- Двигател: 9n 2005
Моя грешка тези 17см са външния диаметър на обръча от вътре може наистина да са 15,5см Така че разновидности с този размер много от цена качество и тн.
успех на колегата с музикаатаа
успех на колегата с музикаатаа

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Хора, стига спорихте за глупости. 6,5 инча е размера и в сантиметри едни ги водят 17, а други 16,5cm. Става въпрос за един и същи размер мерен по различен ръб.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”