Въпрос за CD-то
-
- Автомобил: Golf 4 1.6 101k.
- Двигател:
Въпрос за CD-то
Колеги имам проблем със CD не ми запаметява настройки прочетох някои теми също казаха ми че трябва да се вържат 2та плюса и исках да попитам кое ще е по удачно да разменя червена и жълта жица или да се съберат 2та плюса
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Въпрос за CD-то
Двата плюса от Радиото кьм постоянния плюс от инсталацията на колата! 

Здравей колега! По удачно и правилно е да размениш червената и жълтата жица. Обяснявам: Червената жица от инсталацията на автомобила е с постоянно напрежение 12В., а жълтата жица е напрежение 12В, подадено след завъртане на контактния ключ. И съответно червената жица от радиото е паметта (запаметяването на станциите и настройките), а жълтата е усилвателя на радиото. Не те съветвам да връзваш и двете на постоянния + ЗАЩОТО
на някои радия усилвателя черпи много ток и акумулатора може да ти се изтощава бързо. Затова най удачно е да размениш червения и жълтия кабел. Поздрави!
на някои радия усилвателя черпи много ток и акумулатора може да ти се изтощава бързо. Затова най удачно е да размениш червения и жълтия кабел. Поздрави!
-
- Двигател:
Благодаря за помоща също искам да попитам значи жичките в края са с "ботушчета" както съм чувал дето жицата е вкарана в буксата дето флиза в CD искам да попитам как да ги извадя без да ги нараня или да се скъсат и съответно да остане някоя част в буксата за CD ?
- evgevg
- Автомобил:
- Двигател:
Имат едно зъбче дето трябва да се натисне с нещо тънко,остро и здраво.Ако не успееш режи кабелите и с две лустер клеми от по-малките ще стане работата.На някои е предвидено да може да се разменят-с едни буксички са жълтия и червения.
-
- Двигател:
Благодаря колега ще пробвам да го направя 

-
- Двигател:
Здравейте отново колеги исках да попитам като карам по павета и CDто прекъсва губи звука кой кабел може да прави проблем с връзката ?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”