Съвет за избор на CD

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет за избор на CD

Мнениеот passenger » Сря 14 дек 2011 21:14

Напротив особено е.
Накамичи съм слушал във Фиат Абарт (дори беше касетофон), а БОСЕ в Опел и в двата случая не заводски но добре направени по мое мнение.
BOSE ги вграждаха в Мерцедес и Майбах (чел съм и съм виждал снимки, но на живо не съм виждал/чувал), а и ако не се лължа индиеца основател на BOSE е този който е и патентовал понятието (ако щеш и измислил) обемен звук, съраунд и т.н.
Със сигурност обаче няма да си купя насляпо Пайнер защото имало Пайнер и всякакви други. Явно робуваш на марката (както и аз на някои други марки за нещо друго например).

Но да се върна на темата.
- Ако колегата има по-малко кинти (без надежди за скорошен ъпгрейд) бих го посъвтвал да взем по-висок клас не толкова престжно за някои ЦД. Не виждам смисъл да взимаш мега хубав плейър а да го слушаш примерно на респромките които си свалил от хола в колата. Един вид на свинче звънче не върви;
- Ако има сравнително повече кинти, може нисък клас марково CD (Пайнер) с прилични колони;
- Ако има много кинти ... то с много всеки може да взима най-доброто и като ЦД и като говорители.

Не очаквайте повече да се включа.
Нека колегата каже какво е наумил и тогава му давайте конкретно предложения за Пайнери, модели и т.н.

Със здраве

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”