Проблем с бас касата?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
plamen66
Автомобил:
Двигател:

Проблем с бас касата?

Мнениеот plamen66 » Нед 25 дек 2011 22:32

Здравейте колеги,
Весела Коледа и всичко най-хубаво ви желая.
Имам проблем с бас-касата.От скоро си сложих бас каса в колата.Всичко си работи, но има един проблем, когато колата е угасена си работи тубата без проблем, но когато запаля колата и спира да работи бас-касата?Усилвателят ми е спектрон работи си без проблем...От какво може да е колеги?Благодаря предварително :)
Весели Празници :)

Потребителски аватар
BruDoNe
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с бас касата?

Мнениеот BruDoNe » Нед 25 дек 2011 23:50

Пробвай да изключиш сд-то и тогава запали и след това пусни сд-то .. новите коли имат защита не съм сигурен дали е от колата де или от сд-то .. когато тръгваш да палиш самото сд се изключва и след като е запалена тогава се включва наново от само себе си .. Поздрави :)

Потребителски аватар
plamen66
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen66 » Нед 25 дек 2011 23:53

Пробвах всякакви варианти, и този пробвах изключих сд-то запалих включих го но никакъв резултат.След като е запалена колата минават около 20 30 секунди и се мъче да тръгне да свири, граца малко и неиска да засвири а когато е угасена си свири бес проблем :(
Поздрави и Весели Празници :)

Потребителски аватар
BruDoNe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BruDoNe » Пон 26 дек 2011 0:04

Другия вариант е да ти е малък акумулатора .. по принцип знам, че ако касата ти е по-голяма от 10" говорител иска по-силен акумулатор от колкото този който се препоръчва заводско за колата, но нека каже някой по-компетентен колега .. :) Весели празници и на теб :)

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 26 дек 2011 2:33

BruDoNe написа:Другия вариант е да ти е малък акумулатора .. по принцип знам, че ако касата ти е по-голяма от 10" говорител иска по-силен акумулатор от колкото този който се препоръчва заводско за колата, но нека каже някой по-компетентен колега .. :) Весели празници и на теб :)

Мноого съмнително.....имам 12ка и дори да я издуя няма проблем с токовете със акумолатор който не си знае годините вече...
Проблема е другаде но не ми иде на акъла за това някой по компетентен да се изкаже

Потребителски аватар
nebeto
Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
Двигател: AFN 1996

Мнениеот nebeto » Пон 26 дек 2011 4:24

remote'то на усилватела каде е закачено към СД'то ли,ако е така откачи него кабел и само за проба му пусни (+) от токовия кабел,можеш ли да измериш колко волта дава при запален двигател и при угасен.В началото като сложи усилватела всичко наред ли беше при запален автомобил?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”