Sony CDX GT200 vs. Pioneer DEH-2320UB

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Petko_GTi
Автомобил:
Двигател:

Sony CDX GT200 vs. Pioneer DEH-2320UB

Мнениеот Petko_GTi » Нед 22 яну 2012 13:32

Здравейте колги интересува ме кое от 2те цд-та прави по-качествен звук ? Тъй като ще ползвам само "AUX in" функций като цд и радио не ме интересуват.

И на двете пише MOSFET 50W x 4, но прочетох на много места, че реалната мощност на пайнера е 22 х 4, което ми се струва слабичко :/ . Аз съм имал ГТ200 и свирише много прилично, след това имах и по-нов модел сони с флашка, но и 2те заминаха 1вото с предното стъкло и лявата ключалка, 2рото с дясното стъкло и кората с тонколонките.

За момента в колата музиката в колата ми е една стара нокиа и мисля да ъпгрейдна с някое цд 2-ра ръка :) Давайте мнения :)

За да не отварям нова страничка, ще си инсталирам нова аларма и в момента търся такава с променлив код, какво точно значи това ?

andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: Sony CDX GT200 vs. Pioneer DEH-2320UB

Мнениеот andro_ » Нед 22 яну 2012 15:48

Вградените усилватели в cd-тата са с мощност около 4х15 вата до 4х19-20 вата пряко сили. На 12 волта - толкова.
Мисля, че Пионеер-ът ще свири по-силно от Сони-то. Поне такива са ми впечатленията от ниските класове на двете марки.
Но най-добре чуй и си прецени сам. Озвучаването зависи от вкуса и предпочитанията и това, което за един е "добро" за други не е.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”