Въпрос относно VW Navigationssystem
Необходимите неща за да стане тази навигация пълноценен мултимедиен център с ДВД, ДивХ, МР3 и ТВ цифрово и аналогово струват под 1000 лв. Това са немски оригинален интерфейс за вкарване на аудио/видео сигнала в навигацията /около 280 лв./ и ДВД с вградени ТВ тунери /300 лв./ Ще трябват и някакви парички за антена /45 лв./ и за монтаж /около 100 лв./ Може да стане и с по-евтин вариант на ДВД /220лв./ За повече информация относно всякакви мултимедийни джаджи ме търсете на 0896/555344л
П.С. Които ти е казал че цветовете /или каквото там беше/ на тази навигация не стават за ДВД да се гръмне!
П.С. Които ти е казал че цветовете /или каквото там беше/ на тази навигация не стават за ДВД да се гръмне!
Интерфейса за вход на аудио/видео към тази навигация струва около 300 лв. Има и интерфейс които позволява свързването и управлението на Сони чейнджър. Може и да е МР3. Струва около 60 лв. Има и Айпод интерфейс - струва около 200 лв.
Цялата мултимедия - МР3, ДВД, ДивХ, ТВ - аналогово и цифрово, УСБ, СД кард струва около 700 лв.
Цялата мултимедия - МР3, ДВД, ДивХ, ТВ - аналогово и цифрово, УСБ, СД кард струва около 700 лв.
- газаджиев
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос относно VW Navigationssystem
Колеги, карам Голф 4 и изкам и аз такава навигация да си купя, някой може ли да ми каже колко пари е и дали някой продава такава
благодаря ви

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте...
имам същата навигация MFD , не знам кой модел...но когато взех колата,чейнджъра беше отлетял в неизвестна посока и се чудя от къде да си намеря такъв.
В тези AnyCarLinc джаджи освен флашка какъв друг носител на информация може да се използва,в смисъл SD-та приема ли или ..?
имам същата навигация MFD , не знам кой модел...но когато взех колата,чейнджъра беше отлетял в неизвестна посока и се чудя от къде да си намеря такъв.
В тези AnyCarLinc джаджи освен флашка какъв друг носител на информация може да се използва,в смисъл SD-та приема ли или ..?
-
- Автомобил: Tiguan Ibiza
- Двигател:
Здравейте, кой може да помегне.Купих преди време RNS 510 уж с карта V8 но се оказа само западна Европа.От къде мога да намеря карта за БГ и источна Европа.Как се инсталира.Модела на навигацията ми е :VDO Continental версия С произведена април 2011. Благодаря предварително.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”