Оригинално сд и колони за голф 4

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Tarikatchet0
Автомобил:
Двигател:

Оригинално сд и колони за голф 4

Мнениеот Tarikatchet0 » Вто 09 ное 2010 17:00

Здравейте искам да Ви попитам оригинално сд което върви към голф 4 има ли възможност да се свърже към него усилвател или неможе трябва да търся друго вместо оригиналното.Искам да попитам също от къде мога да си закупя тези неща за дръжката металните където са като на този клип http://www.youtube.com/watch?v=cHsnLQdZ ... re=related и не само за дръжките,а и за другите места,защото така повече ще ми хареса колата.Искам да ми препоръчате и какви колони да си сложа и дали да сменя оригиналните говорители с по-силни или да ги остава и да си сложа допълнителни колони,като например тази от тоя клип http://www.youtube.com/watch?v=cHsnLQdZ ... re=related накрая където е,която така и не намирам в нет да видя колко струва
Ето Ви няколко снимки.Има и други видове май са идентични и с тези от пасат и от някой модели на ауди
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Последна промяна от Tarikatchet0 на Пет 18 ное 2011 21:05, променено общо 1 път.

exclusiveremix
Автомобил: Ford Fiesta
Двигател: 1.4TDCI 2008

Re: RQ:Оригинално сд и колони за голф 4

Мнениеот exclusiveremix » Сря 10 ное 2010 21:41

баце кво ще слагаш в 4ката..отдавна не си разказвал,какво стана с проекта,
По принцип оригиналното сд на гоуфа няма изходи за усилвател.Мойте колони от гоуфа ми бяха пайнери 2лентови-тъй като гледам бяха оригинални(понеже беше каран само от жена и :mrgreen: ),и при мене пайнерите добър звук вадеха с ниско стойностно сд сони.
като цяло тук ще ти дадат най-добрите съвети за колата!

sashot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashot » Чет 11 ное 2010 8:04

Ако не ме лъже паметта има няколко оригинални CD-та, които се монтират фабрично в колите на ФВ. За кое по-точно става дума? Поне снимка сложи, ако не знаеш точния модел.

Потребителски аватар
yordanova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yordanova » Съб 19 ное 2011 17:42

sashot написа:Ако не ме лъже паметта има няколко оригинални CD-та, които се монтират фабрично в колите на ФВ. За кое по-точно става дума? Поне снимка сложи, ако не знаеш точния модел.
Ако искаш някой да помогне,колегата е прав.По принцип няма невъзможни неща.

Потребителски аватар
Tarikatchet0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tarikatchet0 » Сря 07 мар 2012 0:07

sashot написа:Ако не ме лъже паметта има няколко оригинални CD-та, които се монтират фабрично в колите на ФВ. За кое по-точно става дума? Поне снимка сложи, ако не знаеш точния модел.

Покажи ми видовете който стават без значение колко са и аз ще ти кажа кой точно ми харесва най-много

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”