Липсваща инсталация

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
papi92
Автомобил: Golf 3 1.6
Двигател: ABU 1993

Липсваща инсталация

Мнениеот papi92 » Съб 19 май 2012 9:42

Здравейте колеги! Реших да сложа говорители на вратите (джобовете нямаха отвори за говорители). Смених джобовете и си взех оригиналните говорители (Голф 3). Във вратата имаше букса за тях. Изненадата дойде когато разбрах, че тези които са слагали радиото са направили пълно мазало.

В момента имам два говорителя на таблото, за които са пуснати нови кабели. Кабелите на евробуксата са отрязани и там са свързани "новите кабели" за говорителите на таблото. Разглобих таблото, за да намеря къде висят оригиналните, но се оказа, че след като са срязани са извадени и буксите от конзолата към вратата.

Положението е следното: Имам инсталация от говорителите на предните врати до гумения кожух между вратата и купето. От конзолата в купето до радиото нямам никакви кабели. Въпроса ми е от къде да намеря такива букси, за да си възстановя оригиналната инсталация или има и друг вариант?

Потребителски аватар
papi92
Автомобил: Golf 3 1.6
Двигател: ABU 1993

Re: Липсваща инсталация

Мнениеот papi92 » Нед 20 май 2012 9:18

Колеги, може ли мъничко съдействие? :?

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Липсваща инсталация

Мнениеот radi_nrj » Нед 20 май 2012 9:54

Тези букси и даже цялото окабеляване до вратата може да си го набавиш от морга или от колега, който продава колата си на части.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”