голф 4 избор на говорители ?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
nasko_ruse
Автомобил:
Двигател:

голф 4 избор на говорители ?

Мнениеот nasko_ruse » Сря 15 авг 2012 8:52

здравейте!Изгоря ми единият говорител на голфа на предната врата оригинален филипс имам cd clarion и приличен звук и бас вадеха говорителите от него.Сега обаче искам да сменя и двата на предните врати но се чудя какви да сложа.Доколкото разбрах тези се водят мидълбас което не съм сигурен какво означава.Спрял съм се на тези говорители Magnat car fit 162 http://sky-security.eu/car-fit-162-p-38 ... jssr20cqp3 но се чудя дали ще вадят достатъчно бас колкото предните и дали ще ми надуват главата тези пищялки и дали да не си сложа на предните врати само нискочестотни говорители.Давайте съвети какво да правя.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: голф 4 избор на говорители ?

Мнениеот radi_nrj » Сря 15 авг 2012 9:53

Най-горе има бутон на който пише Търсене. Натискаш го и в най-горното поленце, което е кръстено Търсене за ключови думи: пишеш нещо от сорта - "колони голф 4", даваш му да търси в форум CAR Audio, Video & Navigation, взимаш си пуканки и сядаш да четеш. По принцип темите щяха да са по-малко и информацията по-синтезирана ако всички не правеха като теб и вместо да :търсачкаа си пускат нова тема.

Приятно четене

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”