Здравейте имам следното аудио - TDA7560, въпросът ми е защо имам 6 колони а не 4 както е описано в спецификациите , и възможно ли е да добавя още 2 колони на 30W RMS или да махна 2 но 4те да са на 50W RMS....
Малко ми е сложна схемата с тея системи някой може ли са каже и какви колни може да се сложат на това нещо за да засвири по-добре защото сега все едно имам 6 колони по 8-10W RMS и то мах.... далече не ги чувам като 30w RMs ако са въобще толкова...

Усилвател и радио - TDA7560
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Усилвател и радио - TDA7560
6 колони или 6 говорителя имаш, две коренно различни неща са? Изобщо за каква кола става въпрос и какви са говорителите в момента?
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
radi_nrj написа:6 колони или 6 говорителя имаш, две коренно различни неща са? Изобщо за каква кола става въпрос и какви са говорителите в момента?
Имам 6 - на 13см, а какво са!? Откъде да знам - колони са според мен, не ги разбирам много нещата и затова питам...
Колата от подписа.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Това заводската музика ли е така? Странна работа ако е така, сложи някоя друга снимка на кое къде е и дай малко повече инфо какво мислиш да правиш, че така трудно бихме ти били полезни. Такова Ренде още не съм отварял.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Ето го и него , иначе колонките са на стандартните места, таблото и вратите...
- Прикачени файлове
-
- 134157727.jpg (10.31 KиБ) Видяна 802 пъти
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”