Помощ за свързване на говорители

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Помощ за свързване на говорители

Мнениеот icefire » Сря 15 авг 2012 18:00

Колеги, под влияние на колегата radi_nrg (и на някои ревюта в нета) съм се навил на 99% да си купя говорители Hertz DSK 165.

В петък мисля да ги купя, заедно с адаптерите за вратите. Сега въпросът е за свързването. Четох в нета, че от буксата на фабричния говорител излизат 4 кабела :screwy

Колата е Пасат Б5.5.

Допускам, че два от тях са за фабричната пищялка, само че аз имам филтри в комплекта. Затова сега питам.. как точно трябва да ги свържа?

Още не са в мен и не съм чел упътването, но си мисля, че във филтъра влиза фабричният кабел към говорителя, като след това от филтъра излизат кабели към големия говорител и към пищялката. Само че при мен де факто фабричните кабели са 4 броя.. дали просто са 2 плюса и 2 минуса, които нямат разлика, или има някаква тънкост?

Моля за помощ :)

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Помощ за свързване на говорители

Мнениеот radi_nrj » Чет 16 авг 2012 10:30

Биксата на мидбаса наистина е с 4 кабела, но ако не се лъжа 2 идват от касетофона а другите 2 продължават към пищялката. Не се притеснявай за свързването, в кутията на херца има подробна схема ;)

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ за свързване на говорители

Мнениеот icefire » Чет 16 авг 2012 19:46

Говорителите вече са ми в ръцете, утре сутринта ще ги сложа. Свързването вече ми е ясно, само не знам как ще закрепя пищялките. Не знам как е фабричната пищялка, но дали трябва да сложа тази просто зад решетчицата на фабричната или нещо друго трябва да проспособя?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”