Радар-детектор Cobra ESD 7100

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
jankov
Автомобил:
Двигател:

Радар-детектор Cobra ESD 7100

Мнениеот jankov » Пон 30 апр 2012 21:38

Чудех се къде да постна тази тема и това ми се стори най-правилното място.
Скоро ми подариха радар-детектор Cobra ESD 7100 някакви отзиви за него

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Re: Радар-детектор Cobra ESD 7100

Мнениеот vinixxx » Вто 01 май 2012 14:41

нали го имаш ти,ти трява да обадиш

jankov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jankov » Съб 05 май 2012 9:04

Еми още не е засвирил :lol:

DundyTheCroc
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4

Мнениеот DundyTheCroc » Съб 05 май 2012 9:45

Как не е засвирил, имам същия и в града не спира, всяка автоматична врата е в К диапазона, а маркера на летището в Х и го лови от 5 километра сигурно. Идеален е за полицейските радари на Х диапазона, но тях до края на годината няма да ги има. Новите мобилни и стационарни камери не ги хваща, но за тях така или иначе единственото спасение е да не те засичат в нарушение.

jankov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jankov » Съб 05 май 2012 22:43

еми сложих го ама съм ходил само до един гумаджия до нас и не е свирил до сега утре ще въртя повече и ще видя

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Нед 19 авг 2012 22:33

DundyTheCroc написа:Как не е засвирил, имам същия и в града не спира, всяка автоматична врата е в К диапазона, а маркера на летището в Х и го лови от 5 километра сигурно. Идеален е за полицейските радари на Х диапазона, но тях до края на годината няма да ги има. Новите мобилни и стационарни камери не ги хваща, но за тях така или иначе единственото спасение е да не те засичат в нарушение.

Колега, имам същия радар-детектор отскоро, да ти е светкала и пискала последната лампичка V/S? за първи път ми се случи / и единствен за сега/- карайки по-магистралата със 150-160км/ч./видимо очастък без камери и полиция.

DundyTheCroc
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4

Мнениеот DundyTheCroc » Нед 19 авг 2012 23:16

V/S много пъти ме е плашило, принципно се използва за сигнализации при проблеми на пътя и от коли със специален режим на движение, а в БГ май разни мутри си слагат излъчвател на тази честота в колите :beat_butt2

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Нед 19 авг 2012 23:56

DundyTheCroc написа:V/S много пъти ме е плашило, принципно се използва за сигнализации при проблеми на пътя и от коли със специален режим на движение, а в БГ май разни мутри си слагат излъчвател на тази честота в колите :beat_butt2

Ясно, и аз доколкото знам няма такава полицейска честота.Нямаше скъпи коли на около, нито модерни линейки и подобни, възможно е да е имало друга кола в насрещното платно обаче.Благодаря колега.

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Пон 20 авг 2012 21:30

Колеги , заебете ги тези джиджавки , вече на знам колко смених. На всяка бензиностанция и всеки голям магазин ми правят дискотека в колата. Точно когато ме стрелят са безмълвни. Махам го това вече от колата и не искам да чувам за подобни глезотии.Спазвайте ограниченията и няма да имате главоболия.
Това е от мен. :beer

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Пон 20 авг 2012 23:41

vw_Krasi_vw написа:Колеги , заебете ги тези джиджавки , вече на знам колко смених. На всяка бензиностанция и всеки голям магазин ми правят дискотека в колата. Точно когато ме стрелят са безмълвни. Махам го това вече от колата и не искам да чувам за подобни глезотии.Спазвайте ограниченията и няма да имате главоболия.
Това е от мен. :beer

Явно не ти се налага да пътуваш много, затова не си оценил предимствата на хубавия Радар детектор.Аз лично минавам над 30 000км месечно и ме е отървавал от кукавелите поне 300пъти.Не отърваване от брутални скорости , а от скривалища в храсти , дебнене и подобни тъпотии при безмислени ограничения от 30км/ч примерно, а съм имал случаи и то не 1, ограничение 30км, пътя в ремонт- никакъв ремонт 3 месеца нямаше е те дебнеха 100метра зад знака всеки божи ден...За подобни неща говорим, не че караме по улиците с 120км/ч примерно...

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”