Оригинално радио б3 - блокирано :(

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Al Bundy
Автомобил:
Двигател:

Оригинално радио б3 - блокирано :(

Мнениеот Al Bundy » Пон 19 ное 2012 18:06

Здравейте колеги, проблема е леко смешен. Прехвърлих си оригиналното радио от пасата на бараката на баща ми. Всичко ок - при включването ми изписа SAFE, въведох си кода както си трябва и проработи. Обаче той да вземе да смени акумулатора след 3-4 седмици и отидох да му напиша пак кода, но го обърках 2 пъти подред и от тогава не иска с задържането на копчетата АТ и AF мисля че бяха да ми изписва вече четирите нули за въвеждането на кода. Явно съм го блокирал и въпроса ми е някой знае ли как точно да накарам отново да ми изпише нулите за да си въведа вярния вече код ? Мисля, че преди да го блокирам изписваше SAFE и после една 1-ца, а след блокирането ми изписва SAFE и вече 2-ка. Иначе радиото е ALPHA и има емблемата на VW. Благодаря ви предварително :beer !

Потребителски аватар
brad4edat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Оригинално радио б3 - блокирано :(

Мнениеот brad4edat » Пон 19 ное 2012 18:32

малко глупаво предложение може би, но няма ли да се ресетне ако се откачи от захранващите му кабели за една вечер?

Потребителски аватар
Al Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Al Bundy » Пон 19 ное 2012 21:40

Еми освен да пробвам, но след като се върна, че сега съм 4 дни на маршрут из страната. Мерси за предложението !! Виждам, че темата е преместена, извинявам се, но не знаех че трябва да я пусна тук :beer !

stefp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefp » Вто 20 ное 2012 9:38

Няма да се ресетне само ,нито с откачане от захранването ,нито с чакане .Ако искаш ще ти дам координати на човек който ще ти го разблокира .

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”