Днеска изкарах акумолатора за малко и като го поставих пак касетофона ми изка черирицифрен код,обаче този код него пише в сервизната книжка на колата ,някой може ли да ми помогне с разкодирването ,търсих програми но няма нещо или незнам коя ще свърши работа .Аудито е 2001 година 131к. дизел а на касетофона пише "audi chorus
made by grunding grundig in portugal" серииния номер е auz272a1121907 благодаря предварително :).

Код за касетофон на Ауди А3
- Gazaro_wow
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
Re: Код за касетофон на Ауди А3
Мисля ,че освен серийния номер трябва да знаеш какъв е процесора и паметта също. Най-добре го свали и го занеси в някой сервиз да ти го разкодират.
Да дадах 20 лв и нещата се оправиха :).Искам да питам кам този касетофон има ли някакъв начин да се изведе aux да може се слуша музика от мп3-ка, някакъв кабел оt ebay някой които се занимавал да каже :).
- Gazaro_wow
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
Не знам дали има такава опция АUX ,че да ти трябва кабел. Преди време с един приятел на едно CD Pioneer направихме AUX тъй като фабрично нямаше а и не четеше mp3 ,но пък доста добър звук имаше. Та в нета намерихме пълна схема на самото CD и на изхода на тунера му запоихме кабели и изкарахме AUX ,пускаш радио на някоя честота която е свободна връзваш една MP3-ка и си ти :) Потърси в нета може някой да го е правил преди време гледах една тема ,но касетофона беше от VW
Трябва ми някаква букса да вкарам мп3 от мп3 плеър щото сд ченджара нещо не ме кефи :)
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”