Ужасно високочестотно пищене :( Решено :)

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Ужасно високочестотно пищене :( Решено :)

Мнениеот rusiq_24 » Нед 26 ное 2006 2:52

Колеги помагайте от днеска започна едно ужасно високочестотно пищене в говорителите.Пищтенето е според оборотите на мотора и съответно се увеличава с тях,чува се леко когато не е усилено.Другото което забелязах е че се чува по силно когато пусна повече консуматори(фарове,парно и др.)Музиката ми е Пайнер (СD+стъпало)и сякаш се чува само от говорителите които захранва стъпалото :roll: Някои ако е имал същия или подобен проблем ще съм му много благодарен да ми каже на къде да се насоча,към музиката или нещо свързано с генератора ли нз :roll:

Последна промяна от rusiq_24 на Нед 26 ное 2006 18:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Нед 26 ное 2006 4:42

Може някъде масата по плеара да се ебава. Извади го на кабели и с отделен кабел вързан на маса започни да подаваш към външната част на камбанките за стъпалото. Другия вариант е самото стъпало да прави магарии. Ако е първия вариант може да се отвори плеара и да се видят спойките на изходите към масата. Там е слабо място. При втория вариант ще ти трябва сервиз.

Потребителски аватар
naskogolf
бърз голфаджия
Автомобил: Passat B 7 Alltrack
Двигател: 2 CFG 2014

Мнениеот naskogolf » Нед 26 ное 2006 8:47

По вероятно е от чинчовиат кабел който подава сигнала към стъпалото.Пробвай да смениш мястото през което си го прекарал,ако е от лявата страна на колата го пусни от дясно.Ако пак има брум значи кабела е мента следва смяна с нов.

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Нед 26 ное 2006 18:02

Колеги хванах проблема и съм много щастлив понеже бая приятелчета ми бяха вкарали параноя че стъпалото ми се е прецакало а е 360лв.Оказа се че проблема е в кабелите и по точно в чинчовете от към CDто,просто единият се беше извадил леко и е опирал само на вътрешната страна на буксата.Вкарах я докрай ама забелязах че се вади много алякчийската и позатегнах малко пластинките и заспа :banana

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Нед 26 ное 2006 18:32

Ха, честито :) :)

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Нед 26 ное 2006 19:08

rusiq_24 написа:Колеги хванах проблема и съм много щастлив понеже бая приятелчета ми бяха вкарали параноя че стъпалото ми се е прецакало а е 360лв.Оказа се че проблема е в кабелите и по точно в чинчовете от към CDто,просто единият се беше извадил леко и е опирал само на вътрешната страна на буксата.Вкарах я докрай ама забелязах че се вади много алякчийската и позатегнах малко пластинките и заспа :banana

и ся ко надуваш ли се :хахахаа

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 26 ное 2006 19:20

:lock:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”