Монтиране колони във вратите на Г2

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пет 24 ное 2006 2:00

Аз имах идея за някаква дву или три лентова 17-ка,не искам басове отзад си имам!

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Пет 24 ное 2006 12:58

didkoltd написа:Аз имах идея за някаква дву или три лентова 17-ка,не искам басове отзад си имам!

Сложи си компонентна система :!:

Muncho написа:...
Епизод 7 - Въййй тази интерференция ( или защо не е добре да имаш много нискочестотни говорители ).
...

Колега какво е интерференция, и защо не е добре да имаш нискочестотни говорители в предните врати :?:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 24 ное 2006 16:12

POLO_SPORT написа:
didkoltd написа:Аз имах идея за някаква дву или три лентова 17-ка,не искам басове отзад си имам!

Сложи си компонентна система :!:

Muncho написа:...
Епизод 7 - Въййй тази интерференция ( или защо не е добре да имаш много нискочестотни говорители ).
...

Колега какво е интерференция, и защо не е добре да имаш нискочестотни говорители в предните врати :?:

Имаш два източника на механични вълни. Както знаем, механичните вълни когато се срещнат си взаимодействат. Всяка вълна се характеризира с амплитуда и честота. Амплитудите се наслагват ( когато са в еднаква фаза се събират/добавят/наслагват, а когато са в различни се "изваждат" една от друга ) и точно това наслагване се нарича интерференция. Естествено и честота има значение .. ако са две вълни с различни четота нещата стават доста грозни.. най-добре погледни тук за повече инфо - http://en.wikipedia.org/wiki/Interference . И като правило може да се приеме че за ниски честоти се използват възможно най-малко източници, а когато са повече е желателно да бъдат близо един до друг.

Потребителски аватар
DeeMoV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот DeeMoV » Нед 26 ное 2006 23:12

Ето как направих аз моите врати :D
Може и по добре,но като за начинаещ бива :)
Изображение

Потребителски аватар
julylevi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот julylevi » Нед 26 ное 2006 23:25

ето и мойте как съм ги направил
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1605625

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 26 ное 2006 23:57

Ех аз искам мноого, ама нема да имам място на корите, а й знам каква играчка е, а нема много време за такива работи, най вероятно ще са по две в врата 17 см говорители за среди, мисля че ще свирят достатъчно, аз по принцип си бех харесал една компонентна система на JBL, ама вече я няма в Технополис, на Пайнер средно басовия драйвер е мноо пара

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”