Прехвърлям се от Blaupunkt acapulco mp52 на lg lcf600ur ,LG то си има преходник към евробуксата ,кабелите си идват по старо му ,но плеъра не тръгва ,чува се ,че нещо сработва вътре ,но това само за 3-4 сек. и спира ,пробвах дали е от battery кабела ,като пуснах един директно към + на акумулатора ,но явно не е оттам проблема ,помагайте ...
Сега ще го мъча пак ,мен ми се струва ,че след преходника някъде се объркват кабелите ,намерих една тема тук дето пише характерните цветова на окабеляването за различните години пасати и сега по нея ще опитам ,не съм го взел ново LG-то ,но е тествано ,освен да се е скапало ,докато съм го возил до вкъщи... Мерси за отговора :)
Ок работи си перфектно плейъра ,недостатък е трудното сваляне ,доста зор виждам докато го сваля ,но пък не пада при първото подрусване ,друго ,което ми се струва проблемно е ,че се вижда прекалено слабо дисплея ,има настройки за яркостта и на най-яркото пак не се вижда ,освен ако не е вечер ,дори в затворено помещение през деня едвам се гледа ,помислих си ,че си е така ,но попаднах на този клип http://www.youtube.com/watch?v=xmt68ARZnOg и се оказа ,че би трябвало да се вижда и през деня. Някой ако има същия модел да сподели ,къде мога да търся причината за слабото осветление на дисплея. Благодаря :)
Мне ,не е от там проблема ,имаш съмнения ,че отнякъде дърпа ток ли ? Аз си го помислих ,но всичко друго си работи добре ,само дисплея едвам се вижда...
Друго имах в предвид. Някои плеъри имат функция auto dimmer, и ако инсталацията на колата я има тая екстра като запалиш фаровете на едно кабелче на ISO конектора на плеъра се подава +12V и плеъра си намалява яркостта на дисплея автоматично. В3 я има тая екстра ако не е отрязано кабелчето.
Отдавна не съм писал ,съжалявам не остана време , та благодаря ти за светването ,но като прочетох ръководството си пише ,че плеъра си има тази опция ,когато в настройките за осветеност е на auto ,но при мен си е на ръчна настройка и на най-ярко пак е блед...
Твърде вероятно е и самия дисплей да е дефектен и цяла партида да са така. Ако машината е гаранционна пробвай да предявиш претенции към гаранционния сервиз.
Взех да карам полото на едни роднини и попаднах на това:
Явно тия LG са си Lеко Gадни и на всичките дисплея им не се вижда на слънце. Следващата драма е че си забравя майчиното мляко като извадиш ключа. Проблема е че постоянния + и тозо през контакт са точно на обратно на VAG инсталацията. Дригия проблем е че ISO конекторите са на гърба на самия плеър и не може да се разменят плюсовете както на повечето плеъри в техния сноп от кабели. Поради липса на подходящ инструмент да пренаредя буксате направих нещо много грозно - резнах 2-та плюса малко след мъжките ISO конектори и с една лустер клема ги размених там. Колата не е моя и скоро няма да се слага читав плеър та най-вероятно ще си остане така форевър. Поне сега си помни настройките:
На края го преборих и вече всичко е както трябва освен дисплея, който дневно време хич го няма.
Иначе тунера му е слаб, еквалайзера му е отвратителен, подредбата на бутоните е лишена от логика...
С 2 думи - не си купувайте LG плеър са кола - ще се псувате.
Благодаря още веднъж ,поне сега знам ,че проблема е от самия плеър ,иначе при мен друг проблем освен дисплея няма ,свири си нормално ,със или без контакт ,помни си настройките и така... Брат ми има LG в колата си ,така я взе ,което си свети ,свири ,работи отлично. Това ме ядосва много ,след като има USB вход и имам в момента към 200 песни и не мога нищо да видя на дисплея и трябва да налучквам...
LG са крайно разочароваща марка за всичко което прозвеждат като цяло освен телевизори може би Иначе гледах им новите плейърчета за кола и са стилни, но не бих си взел LG като за същите пари мога Pioneer да си купя.