Авто Ресиивър с блутут - хендсфри

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
poliboy
Автомобил: VW Lupo
Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
Контакти:

Re: Авто Ресиивър с блутут - хендсфри

Мнениеот poliboy » Сря 15 май 2013 9:18

Най- гадното в случая е, че не става да се пробва на колата как се чуват телефонните разговори, как се свързва с телефоните и колко може да поддържа на веднъж (примерно като имам и един с 2 сим карти и един отделен тел.). И ако не се държи както трябва да се върне в магазина.

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Мнениеот wishsalor » Пон 27 май 2013 19:35

затова са и съветите за Пайнер, алпайн и прочее доказани марки. Просто има за какво, такова като си вземеш е ясно че няма ядове, не се налага да се съмняваш. Затова са и 200+лв.
Компромис е да вземеш втора ръка, което ще е около 130+лв макс до 170 но ще е на светлинни години над евтините, а и звука ще е доста на ниво.
7100ВТ на пайнер не е никак, ама никак лош, аи качеството на звука ще надмине очакванията ти, все пак си е седма серия, сещай се, потрудили са се хората, и има за какво определено, освен това аудиостриймингът на пайнер е доста добър и като качество и като опция за ползване.

Потребителски аватар
poliboy
Контакти:

Мнениеот poliboy » Вто 28 май 2013 9:53

Не е гаранция, че като е марка и ще има идеално качество за провеждане на разговори на светлинни години от неутвърдени марки :a045

Raikov
Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
Двигател: AJL Turbo 180 hp

Мнениеот Raikov » Вто 28 май 2013 10:13

Преди да купя сегашния си Pioneer 8400BT имах DEH-7700,сложих китайски интерфейс Anycarlink с bluetooth... :screwy
Най-грешните 200лв които бях давал за нещо,след много спорове ми върнаха парите(до 7 дни имаме право да върнем стоката,ако не сме доволни)и се родих,чист звук от флашка,чист разговор от bluetooth-a с външен миkрофон(кабела е поне 4-5метра).Все пак модула за bluetooth е Parrot и със сигурност има гаранция за по-голямо качество във всяко естество...

Потребителски аватар
poliboy
Контакти:

Мнениеот poliboy » Вто 28 май 2013 14:55

Raikov написа:Преди да купя сегашния си Pioneer 8400BT имах DEH-7700,сложих китайски интерфейс Anycarlink с bluetooth... :screwy
Най-грешните 200лв които бях давал за нещо,след много спорове ми върнаха парите(до 7 дни имаме право да върнем стоката,ако не сме доволни)и се родих,чист звук от флашка,чист разговор от bluetooth-a с външен миkрофон(кабела е поне 4-5метра).Все пак модула за bluetooth е Parrot и със сигурност има гаранция за по-голямо качество във всяко естество...

Ти си първия човек дето изказва мнение след реално сравнение, на което съм склонен да вярвам а не на предубедени мнения :)

Geimara
Автомобил: Passat B5 and Golf Mk6
Двигател: 18Т APU 20 TDI DSG

Мнениеот Geimara » Вто 28 май 2013 15:20

Взимай Санг, поне няма да ревеш тук, че някой ти е казал неговото мнение, и си го послушал. Пък после, кажи колко сме преебани да даваме пари за марка.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 28 май 2013 15:33

poliboy написа:
Raikov написа:Преди да купя сегашния си Pioneer 8400BT имах DEH-7700,сложих китайски интерфейс Anycarlink с bluetooth... :screwy

Ти си първия човек дето изказва мнение след реално сравнение, на което съм склонен да вярвам а не на предубедени мнения :)

Щом е така вземи си и ти Pioneer DEH-8400BT както е направил колегата и доволен ще останеш :biggrin

Преди малко го загледах в технополис докато си плащах сметката за телефона. Много приятна машинка.

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Мнениеот wishsalor » Вто 28 май 2013 21:28

Подкрепям горното мнение+разяснението, че ние не сме предубедени или някви нечовешки профита, просто сме патили повечко, повечко плеъри сме сменили и повечко опит с аудиото сме имали-навярно не сме абсолютни, но поне се надяваме да сме полезни с това което знаем и мислим..

Потребителски аватар
poliboy
Контакти:

Мнениеот poliboy » Сря 29 май 2013 8:45

radi_nrj написа:Щом е така вземи си и ти Pioneer DEH-8400BT както е направил колегата и доволен ще останеш :biggrin

Преди малко го загледах в технополис докато си плащах сметката за телефона. Много приятна машинка.

Честно казано не ме грабна фасона на тая машинка, а цената със сигурност не е привлекателна за мен :no
Аз лично предпочитам по-симетричните форми на много по-скромна цена и форма която ми допада има по приемливи оферти на Sony, JVC и Blaupunkt. За кола с два говорителя не бих дал 400+лв за ресивър, като предимно слушам радио на него.
Благодаря на всички за мненията, мисля че темата вече е изчерпана ...

Потребителски аватар
poliboy
Контакти:

Мнениеот poliboy » Пон 23 дек 2013 23:06

купих си едно ресивърче с блутуут от Лидъл на примоциийка с 3г. гаранция ама още нямам кой знае какви впечатления от него. Макар че първите не са кой знае какви ама като нямаше много инфо.

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пон 06 яну 2014 15:00

Да повдигна темата на колегата.
Моля за съвет за приемник с цена до 200 лв. Ще се слуша на предна и задна линия с по 2 тонколони, нищо особено.

Като гледам на пазара са:

SONY DSX-A50BT

PIONEER MVH-350BT

ALPINE UTE-72BT

JVC KD-X250BT

Kenwood KDC-BT32U

Основно ме привлича Alpine UTE-72BT. Има ли някой, който го ползва?

Механика за дискове не ме интересува изобщо. Ако има и слот за SD карта още по-добре. Смятам да водя разговори в колата и да стриймвам аудио по BT.
Ако наистина има нещо интересно като модел, мога и да надскоча бюджета.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 06 яну 2014 15:16

Аз ползвам PIONEER MVH-350BT и съм в пъти по-доволен от TORONTO 400 BT, което е в голфа на по-добрата ми половинка.

Потребителски аватар
x.user1992
Автомобил: Golf IV 1.9
Двигател:

Мнениеот x.user1992 » Пон 06 яну 2014 15:32

Аз имам Alpine-a. Всичко е супер, слушаш си музика през блутуута на телефона и си има микрофон да говориш по телефона също с блутуут. Има удобни контролери за търсене в указателя, отваряне, затваряне. Като натиснеш бутона разговора започва след секунда и половина не е както на телефона моментално.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Потребителски аватар
poliboy
Контакти:

Мнениеот poliboy » Вто 14 яну 2014 12:58

Да кажа и аз малко отзиви за този дето си купих от Лидъл.
Има си външен микрофон дето прекарах така че да ми е на сенника и се чува що годе прилично, има си и телефонен указател, който обаче трябва да зачистя защото качих през блутута основните хора дето набирам, обаче те като имат по 2-3 номера и се накачиха всички като отделни номера. Другото което не ми харесва и не беше описано в менюто или поне аз не съм установил все още е дали поддържа два телефона едновременно, защото като е свързан единия другия не може да с есвърже но пък като тръгна да набирам някой преди да се свърже телефона с радиото ми изкарва разговора през радиото кат ми вдигнат (вече се свързва). Има си изходи за SD карта, флашка, усилвател бас каса и прочие, за тия пари си е направо супер. Има си и 3г. гаранция :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”