Авто Ресиивър с блутут - хендсфри
- poliboy
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
- Контакти:
Re: Авто Ресиивър с блутут - хендсфри
Най- гадното в случая е, че не става да се пробва на колата как се чуват телефонните разговори, как се свързва с телефоните и колко може да поддържа на веднъж (примерно като имам и един с 2 сим карти и един отделен тел.). И ако не се държи както трябва да се върне в магазина.
- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
затова са и съветите за Пайнер, алпайн и прочее доказани марки. Просто има за какво, такова като си вземеш е ясно че няма ядове, не се налага да се съмняваш. Затова са и 200+лв.
Компромис е да вземеш втора ръка, което ще е около 130+лв макс до 170 но ще е на светлинни години над евтините, а и звука ще е доста на ниво.
7100ВТ на пайнер не е никак, ама никак лош, аи качеството на звука ще надмине очакванията ти, все пак си е седма серия, сещай се, потрудили са се хората, и има за какво определено, освен това аудиостриймингът на пайнер е доста добър и като качество и като опция за ползване.
Компромис е да вземеш втора ръка, което ще е около 130+лв макс до 170 но ще е на светлинни години над евтините, а и звука ще е доста на ниво.
7100ВТ на пайнер не е никак, ама никак лош, аи качеството на звука ще надмине очакванията ти, все пак си е седма серия, сещай се, потрудили са се хората, и има за какво определено, освен това аудиостриймингът на пайнер е доста добър и като качество и като опция за ползване.
- poliboy
- Контакти:
Не е гаранция, че като е марка и ще има идеално качество за провеждане на разговори на светлинни години от неутвърдени марки 

-
- Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
- Двигател: AJL Turbo 180 hp
Преди да купя сегашния си Pioneer 8400BT имах DEH-7700,сложих китайски интерфейс Anycarlink с bluetooth...
Най-грешните 200лв които бях давал за нещо,след много спорове ми върнаха парите(до 7 дни имаме право да върнем стоката,ако не сме доволни)и се родих,чист звук от флашка,чист разговор от bluetooth-a с външен миkрофон(кабела е поне 4-5метра).Все пак модула за bluetooth е Parrot и със сигурност има гаранция за по-голямо качество във всяко естество...

Най-грешните 200лв които бях давал за нещо,след много спорове ми върнаха парите(до 7 дни имаме право да върнем стоката,ако не сме доволни)и се родих,чист звук от флашка,чист разговор от bluetooth-a с външен миkрофон(кабела е поне 4-5метра).Все пак модула за bluetooth е Parrot и със сигурност има гаранция за по-голямо качество във всяко естество...
- poliboy
- Контакти:
Raikov написа:Преди да купя сегашния си Pioneer 8400BT имах DEH-7700,сложих китайски интерфейс Anycarlink с bluetooth...![]()
Ти си първия човек дето изказва мнение след реално сравнение, на което съм склонен да вярвам а не на предубедени мнения :)
-
- Автомобил: Passat B5 and Golf Mk6
- Двигател: 18Т APU 20 TDI DSG
Взимай Санг, поне няма да ревеш тук, че някой ти е казал неговото мнение, и си го послушал. Пък после, кажи колко сме преебани да даваме пари за марка.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
poliboy написа:Raikov написа:Преди да купя сегашния си Pioneer 8400BT имах DEH-7700,сложих китайски интерфейс Anycarlink с bluetooth...![]()
Ти си първия човек дето изказва мнение след реално сравнение, на което съм склонен да вярвам а не на предубедени мнения :)
Щом е така вземи си и ти Pioneer DEH-8400BT както е направил колегата и доволен ще останеш

Преди малко го загледах в технополис докато си плащах сметката за телефона. Много приятна машинка.
- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Подкрепям горното мнение+разяснението, че ние не сме предубедени или някви нечовешки профита, просто сме патили повечко, повечко плеъри сме сменили и повечко опит с аудиото сме имали-навярно не сме абсолютни, но поне се надяваме да сме полезни с това което знаем и мислим..
- poliboy
- Контакти:
radi_nrj написа:Щом е така вземи си и ти Pioneer DEH-8400BT както е направил колегата и доволен ще останеш
Преди малко го загледах в технополис докато си плащах сметката за телефона. Много приятна машинка.
Честно казано не ме грабна фасона на тая машинка, а цената със сигурност не е привлекателна за мен

Аз лично предпочитам по-симетричните форми на много по-скромна цена и форма която ми допада има по приемливи оферти на Sony, JVC и Blaupunkt. За кола с два говорителя не бих дал 400+лв за ресивър, като предимно слушам радио на него.
Благодаря на всички за мненията, мисля че темата вече е изчерпана ...
- poliboy
- Контакти:
купих си едно ресивърче с блутуут от Лидъл на примоциийка с 3г. гаранция ама още нямам кой знае какви впечатления от него. Макар че първите не са кой знае какви ама като нямаше много инфо.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Да повдигна темата на колегата.
Моля за съвет за приемник с цена до 200 лв. Ще се слуша на предна и задна линия с по 2 тонколони, нищо особено.
Като гледам на пазара са:
SONY DSX-A50BT
PIONEER MVH-350BT
ALPINE UTE-72BT
JVC KD-X250BT
Kenwood KDC-BT32U
Основно ме привлича Alpine UTE-72BT. Има ли някой, който го ползва?
Механика за дискове не ме интересува изобщо. Ако има и слот за SD карта още по-добре. Смятам да водя разговори в колата и да стриймвам аудио по BT.
Ако наистина има нещо интересно като модел, мога и да надскоча бюджета.
Моля за съвет за приемник с цена до 200 лв. Ще се слуша на предна и задна линия с по 2 тонколони, нищо особено.
Като гледам на пазара са:
SONY DSX-A50BT
PIONEER MVH-350BT
ALPINE UTE-72BT
JVC KD-X250BT
Kenwood KDC-BT32U
Основно ме привлича Alpine UTE-72BT. Има ли някой, който го ползва?
Механика за дискове не ме интересува изобщо. Ако има и слот за SD карта още по-добре. Смятам да водя разговори в колата и да стриймвам аудио по BT.
Ако наистина има нещо интересно като модел, мога и да надскоча бюджета.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ползвам PIONEER MVH-350BT и съм в пъти по-доволен от TORONTO 400 BT, което е в голфа на по-добрата ми половинка.
- x.user1992
- Автомобил: Golf IV 1.9
- Двигател:
Аз имам Alpine-a. Всичко е супер, слушаш си музика през блутуута на телефона и си има микрофон да говориш по телефона също с блутуут. Има удобни контролери за търсене в указателя, отваряне, затваряне. Като натиснеш бутона разговора започва след секунда и половина не е както на телефона моментално.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- poliboy
- Контакти:
Да кажа и аз малко отзиви за този дето си купих от Лидъл.
Има си външен микрофон дето прекарах така че да ми е на сенника и се чува що годе прилично, има си и телефонен указател, който обаче трябва да зачистя защото качих през блутута основните хора дето набирам, обаче те като имат по 2-3 номера и се накачиха всички като отделни номера. Другото което не ми харесва и не беше описано в менюто или поне аз не съм установил все още е дали поддържа два телефона едновременно, защото като е свързан единия другия не може да с есвърже но пък като тръгна да набирам някой преди да се свърже телефона с радиото ми изкарва разговора през радиото кат ми вдигнат (вече се свързва). Има си изходи за SD карта, флашка, усилвател бас каса и прочие, за тия пари си е направо супер. Има си и 3г. гаранция :)
Има си външен микрофон дето прекарах така че да ми е на сенника и се чува що годе прилично, има си и телефонен указател, който обаче трябва да зачистя защото качих през блутута основните хора дето набирам, обаче те като имат по 2-3 номера и се накачиха всички като отделни номера. Другото което не ми харесва и не беше описано в менюто или поне аз не съм установил все още е дали поддържа два телефона едновременно, защото като е свързан единия другия не може да с есвърже но пък като тръгна да набирам някой преди да се свърже телефона с радиото ми изкарва разговора през радиото кат ми вдигнат (вече се свързва). Има си изходи за SD карта, флашка, усилвател бас каса и прочие, за тия пари си е направо супер. Има си и 3г. гаранция :)
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”