Музика за Passat b3 комби

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
ridebos
Автомобил: Passat B3
Двигател: 2.0 16v 1992

Re: Музика за Passat b3 комби

Мнениеот ridebos » Нед 22 юни 2014 22:23

Колега има ли разлика от 2те cd-та или само цената ? :D :drunk

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Нед 22 юни 2014 22:25

ridebos написа:Колега има ли разлика от 2те cd-та или само цената ? :D :drunk

Разликата е доста голяма както казах - едното ИМА сд, другото НЯМА сд :biggrin

П.П Kenwood доста ги хвалят, четат FLAC формат, което е по-качествено от mp3, има ги в Зора

Откровенно казано не знам защо точно аз се хванах да давам акъл при положение че не съм кой знае колко навътре с музика, мисля че ще ти свършат работа, но вече не знам какво точно мислиш да правиш :biggrin Извинявам се ама поне си признавам хаха, нека някой друг изкаже мнение :redface

Потребителски аватар
ridebos

Мнениеот ridebos » Пон 23 юни 2014 10:38

Важното е да изкарват хубав звук защото бях си взел Cd Sang за 40лв то също няма място за диск има само USB и честно да ти кажа не свири никак добре.Пък тия дето ми ги предложи би трябвало да изкарват много по добър звук.

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Пон 23 юни 2014 17:20

Топ съвета ми е отиваш в технополис примерно и молиш за една демонстрация, та дори може покрай плейъра да си харесаш и говорители. Като цяло б3-ката е модел 88-ма година и просто почвам се се обеждавам че е трудно да се изкара качесвен звук от него без да се налеят сериозни пари. Аз си изключих говорителите във вратите, купих си за таблото JBL CS-4 и като цяло ситуацията се подобри доста, но песните с повече бас просто не се звучат много добре, защото 10 см говорителчета нямат големи възможности, колкото и да се старят, но за сметка на това пищялките на тези JBL са страхотни според мен, пък и се събират на таблото перфектно и са си закрити с оригиналните решетки така че си е и дискретно. Като пример мога да дам че имах Алфа 145 която е модел 95-та и аудиото е значително по-добре изчислено, така че в крайна сметка новото си е ново :biggrin

Потребителски аватар
ridebos

Мнениеот ridebos » Пон 23 юни 2014 20:01

Колони имам аз едни елипси Sony не им знам модела за пищялки взех едни пайнерки.Остана само някой по добър усилвател и тия дни ще ида да разгледам cd-тата.Също мерси много за идеите. :beer :beer

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”