Здравейте!

Няколко месеца, след първата ми тема за избор на автомобил, преди около месец и половина се сдобих с VW Golf 4.

Предполагам е излишно да споменавам защо го избрах, за да стана "Бадка", разбира се...

И многото части за него.

Сега реших да му направя моят си първоначален ремонт, различен от първоначалното обслужване излязло ми около 1300лв. Както и да е, освен че ще реновирам някои неща по колата и ще я почистя по-детайлно, искам и качествено да прекарам кабелите за аудио системата. Съответно, захранващият кабел отляво, а останалите през централната конзола. Проблем са обаче филтрите, не мога да им намеря удачно място. Сблъсквали ли сте с този проблем и ако да, моля споделете къде сте ги поместили?
Моите предложения са: на първо място
жълтите стрелки, на мястото под пепелника и запалката. Бих използвал това място, непушач съм и мога да отрежа пепелника, но запалката ми трябва. Второ като удачност
светло сините или
лилавите стрелки, под волана или в жабката.
Зелените стрелки също са вариант, но нямам много лесен достъп до тях и сякаш не ми се иска там. За останалите места, така да се каже ми се струват много екзотични за да ги сместя.
Ето и няколко снимки, които да доизяснят какво имам предвид. А също снимки и на самата кола.

Много Благодаря за помощта.