Идеи къде да поставя филтри "Hertz CX 200.5", във VW Golf 4

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
a.toneff
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AFN 1.9 110 hp

Идеи къде да поставя филтри "Hertz CX 200.5", във VW Golf 4

Мнениеот a.toneff » Нед 06 юли 2014 19:10

Здравейте! :smile Няколко месеца, след първата ми тема за избор на автомобил, преди около месец и половина се сдобих с VW Golf 4. :smile Предполагам е излишно да споменавам защо го избрах, за да стана "Бадка", разбира се... :Mr Green Fun И многото части за него. :icon_lol Сега реших да му направя моят си първоначален ремонт, различен от първоначалното обслужване излязло ми около 1300лв. Както и да е, освен че ще реновирам някои неща по колата и ще я почистя по-детайлно, искам и качествено да прекарам кабелите за аудио системата. Съответно, захранващият кабел отляво, а останалите през централната конзола. Проблем са обаче филтрите, не мога да им намеря удачно място. Сблъсквали ли сте с този проблем и ако да, моля споделете къде сте ги поместили? :smile
Моите предложения са: на първо място жълтите стрелки, на мястото под пепелника и запалката. Бих използвал това място, непушач съм и мога да отрежа пепелника, но запалката ми трябва. Второ като удачност светло сините или лилавите стрелки, под волана или в жабката. Зелените стрелки също са вариант, но нямам много лесен достъп до тях и сякаш не ми се иска там. За останалите места, така да се каже ми се струват много екзотични за да ги сместя. :mrgreen

Ето и няколко снимки, които да доизяснят какво имам предвид. А също снимки и на самата кола.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Много Благодаря за помощта. :smile

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”