Плеър за колата

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
atom3
Автомобил:
Двигател:

Плеър за колата

Мнениеот atom3 » Съб 30 авг 2014 17:19

Трябва ми за пасат б5, някакъв евтин плеър с USB под 100 лева и разгледах тези, на някои пише че са съвместими с андроид, но са над 100 лева все. А ще ми е по-удобно ако мога да си включвам направо телефона вместо флашка, той е галакси С4 таа ако няма съвместимост, има ли приложение, което да прави връзката от страна на телефона или какво ще ми препоръчате, може и да не е от тези тук, колата е с базовите колони вътре затова ми трябва евтин плреър

http://aval-bg.com/products/category_id/9/CD+++MP3+Players#/someroute/products%2Fcategory_id%2F9%2Fajax%2F1%2Fprice_from%2F48%2Fprice_to%2F2959%2Fsort_by%2F2%2Fnumber_per_page%2F90%2Fajaxae

Потребителски аватар
Dagestan
Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
Двигател: AGN 2000

Re: Плеър за колата

Мнениеот Dagestan » Съб 30 авг 2014 20:28

Този ти влиза във всички критерии:http://aval-bg.com/products/product_id/2460/category_id/9/Pioneer+MVH-150UBG
Има и USB вход, съвместим е с андроид и е под 100лв.

atom3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот atom3 » Съб 30 авг 2014 20:49

Да но 99 лева струва ли си, като се има в предвид, че ще си стоя с базовите колони, не знам, чудя се.

Потребителски аватар
Борис Георгиев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Борис Георгиев » Съб 30 авг 2014 21:21

Здравей колега преди има няма 1 месец и аз бях в дилема какво да избера,търсех нещо хем евтино хем добро(Такова няма )
Моя избор падна върху това http://aval-bg.com/products/product_id/2264/category_id/9/Pioneer+MVH-160UI ,не мисля ,че 10 лева ще са ти проблем плюс това ако не ме лъже паметта всеки продукт с марка Pioneer на стойност над 100 лв е с безплатна доставка от този сайт.По пътя на логиката ако съм прав за което мисля около 70-80 %,че е така този плеър от колегата в горният пост с доставката ще ти стъпи колкото плеъра който ти показвам аз(може някой да ме поправи ако греша).Моя има 2 допълнителни изхода за усилватели и басове,което е удобство ако ти хрумне нещо за в бъдеще.Причината поради която аз избрах 160UI пред 150UBG е ,че прочетох доста мнения от колеги,че имал проблем със запомнянето до коя песен е стигнал плеъра като се спре(може някой който има въпросната джаджа да каже дали е така).Слушам си го с мп3-ка проблем не ми е правил за сега. Обърни внимание на това ( Compatible Android phones with Android V4.0 and higher. (For Android V2.3, please download the Pioneer App) което е валидно и за двата плеъра и Да не си помислиш,че има CD четец за тея пари,че и такива коментари съм чел :screwy . За стоковите колони ти ще си прецениш,зависи в какво състояние са,ако са запазени ще има определено...Ако са тоталки заделяй повечко ресурс ако ти е възможно и си ти.На мен плеърчето със предна и задна линия ми стъпи на 256лв като за предните се стиснах 50 кинта,че отиваше вече доста скъпичко и сега малко съжалявам.Цените са малко кофти но това е положението ако искаме музиката да думка ше си плащаме.Иначе за по малко пари може да вземеш някое втора ръка дето да се казва,че имаш нещо в колата,НО на дали ще е съвместимо с Андроид(нали все пак такова ти е условието)... успех в избора и Поздрави ! :c020

atom3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот atom3 » Съб 30 авг 2014 22:56

Мерси за отговора.

atom3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот atom3 » Нед 31 авг 2014 10:43

Имам друг въпрос, къде стоят бушоните на колата ? понеже от дясно, габаритите не ми светят, погледнах стопа отзад и беше сложена грешна крушка с една клема отдолу, и е дала на късо, и сигурно бушона е изгорял. Та проверих под кормилото не ги намерих. И другото е, пробвах касетофона който е в момента (доста старо сони) с една касета преди малко, значи качеството е доста лошо, а на радио хваща много слабо честотите, даже в града, и се чудя дали е от плеъра това или от колоните. А не се хвърлям да купувам наред неща за тая кола, ами защото ми е първа кола, купих я преди 3 седмици и... в началото тръгвах на ръчна, гася я все още от време на време и просто утре ще взема да я ударя в някоя ограда и ще съжалявам че съм давал пари за такива неща. Иначе за тея 3 седмици минах 1000 км. и вече ѝ посвикнах, не е като да бъркам съединител и спирачка, но то не се става шофьор за 3 седмици де.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”