passat b3 комби Тонколони във вратите
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: passat b3 комби Тонколони във вратите
Явно средночестотни бяха,но доста силни.На практика на този размер какви други да бъдат?Аз гонех сила на звука,все пак 4 колони свирят повече от 2.После взех 2 Сонита,но по-слаби излязаха от оригиналните Нокия.После взех 2 Херц и накрая 2 пайнер,възходяща градация на цената за всеки следващ чифт.Сега съм с 4 както казах,но разликата в мощноста е очевидна.Баланса на СД-то е в полза на по-мощните,а и предни и задни са близо-в задната част на предните врати и предната част на задните.В пространството не се усеща ефект,усеща се в децибелите при усилване.Но както казах не е същото,като да монтираш 2 елипси в багажника на подходящо изработена дъска за това.Имам елипси в другата кола,няма място за сравнение.
-
- Автомобил: VW Passat b3
- Двигател: 1.8 90HP
ами и аз имах идея да ги вържа към тези пищялки в таблото които са 10 см..но и колоните които ще слагам във вратата гледам да имат и пищялка вградена, а не само бас
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ако са 10cm тези в таблото не са пищялки ами широколентови. Иначе тези, които заводско имат и във вратите говорителите им изглеждат така:

Големия във вратата и малкия на таблото.
А по-старите във вратите имат такъв осмоъгълен говорител.

Правилния вариант е заводските да се заменят с подобна система:
http://aval-bg.com/3/Hertz+DSK+165
Използването на коаксилани говорители, при които пищяката е монтирана в средата води до лоши резилтати защото целия звук ти слиза в краката.

Големия във вратата и малкия на таблото.
А по-старите във вратите имат такъв осмоъгълен говорител.
Правилния вариант е заводските да се заменят с подобна система:
http://aval-bg.com/3/Hertz+DSK+165
Използването на коаксилани говорители, при които пищяката е монтирана в средата води до лоши резилтати защото целия звук ти слиза в краката.
-
- Автомобил: VW Passat b3
- Двигател: 1.8 90HP
другата ми кола е с 16.5 колони във предните врати и 20см на задната кора и пее страхотно, силно и чисто и не съм забелязал звука да бие в краката, не знам дали и тука ще е така
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”