Въпроси за китайски 2 Din 7" player (ebay.com)

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
M3ntata
Автомобил: Golf MK4 4motion
Двигател: V5 AGZ

Въпроси за китайски 2 Din 7" player (ebay.com)

Мнениеот M3ntata » Нед 31 юли 2016 21:47

Здравейте, мисля да си взема нещо по така за голфчето (MK4) поради ниската цена и някои изисквания (да виждам списъка с песни и да плейвам, а не да натискам next като луд). Та имам няколко въпроса първо да покажа въпросния плеър 2 Din 7" Touchscreen HD Car Radio MP5 Player MP4 USB/TF Aux Input Bluetooth V8B8 има го и в aliexpress даже повече клоня към тях понеже имам рег. Ето и снимка
Изображение

1) Това чудо ще има ли някакви мита, до колкото знам по скъпите неща има ли. (поръчвал съм само дреболии до сега)
2) Някой дали си е поръчвал този или подобен плеър на сходна цена.
3) Дали ще влезе в слотовете на golf 4, някаква рамка ще трябва ли или...? (все пак нали трябва да пасне идеално да си легне на гнездата хубаво)
4) Мнения, какво мислите вие стрували си?

Потребителски аватар
nikolay_ss
Автомобил: Touareg 7P6
Двигател:

Re: Въпроси за китайски 2 Din 7" player (ebay.com)

Мнениеот nikolay_ss » Пон 01 авг 2016 8:24

Здравей,

1) ще им кажеш да ти го пуснат на по-ниска цена и няма да плащаш нищо
2) не
3) продават се 2 дин рамки за голф 4 https://www.amazon.com/Metra-95-9012-In ... B002U5UD8C, вече трябва да видиш дали вътрешня размер ще събере този плеър
4) не

Потребителски аватар
M3ntata

Мнениеот M3ntata » Сря 03 авг 2016 17:21

То и тези които са за единия кош има ли опция за отваряне на папки. Може ли да дадете мнения за тези, като цяло съм се ориентирал към първия.

Pioneer MVH-181UB
Pioneer MVH-08UB (този е с различна букса и ще трябва запояване или някакъв преходник)
Sony DSX-A200UI (преди няколко дена един колега си взе този защото горния беше с различни букси и както на мен и на него не му се занимаваше)

Ако има по специализирани магазини може да кажете по принцип най добре е да го пипна преди да го платя, но все пак.

Поздрави.

Потребителски аватар
nikolay_ss
Двигател:

Мнениеот nikolay_ss » Чет 04 авг 2016 8:38

Имат си я опцията за отваряне на папки и тези сд-та които са single din. Аз на моето CD я имам и мога да търся по албуми, песни и т.н. да се ровя из папките - да гледам какви песни има..
Не че е специализиран, ама в Технополис има що годе избор и можеш да го разцъкаш самото CD преди да го купиш.

Потребителски аватар
M3ntata

Мнениеот M3ntata » Чет 04 авг 2016 17:11

Във зората също са свързани и може да ги пробваш иначе мнение относно първия или поне като производител?
Иначе имам mp3/4 player на sony (NWZ-E584) уникална МАШИНА! Но като цяло при авто аудиото не им харесвам панелите едни кекави ги правят една пластмаса която църка, страх ме е и от вътре да не са такива... blaupunkt не ми го препоръчват понеже не е бил това което е било преди иначе ги има на сходни цени.

Поздрави.

Потребителски аватар
nikolay_ss
Двигател:

Мнениеот nikolay_ss » Пет 05 авг 2016 8:42

За около стотина лева според мен единственото което трябва да гледаш са пайнерите. За тези пари аз бих си взел нещо такова http://aval-bg.com/3600/Pioneer+MVH-181UB http://aval-bg.com/3466/Pioneer+MVH-180UI

Потребителски аватар
M3ntata

Мнениеот M3ntata » Пет 05 авг 2016 23:39

Благодаря колега, днес взех точно Pioneer MVH-181UB (този с дистанционното) като за един час работа не намерих кусури. :mhihi Вероятно ми излезе около 10лв повече :rolleyes , но все пак при гаранционно обслужване ще ми е по лесно, понеже имаме верига ЗОРА в града.

Има много приятен/чист звук разбира се това се дължи и на "здравите говорители", също така има много приятни бутони меки и не скърцат/шумят при натиск като повечето. Отваря папки което е най важно за мен, едно е да сортираш 100 песни на по 5 папки с по 20 песни например, друго е да въртиш от първа до 70-та песен изобщо ако запомниш къде се намира песента :mhihi

Лека вечер. :th_up

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”