tisho_tch написа:Решил съм да си купувам въпросния ПИОНЕР, а дали няма по-добри варианти за плеар в този ценови диапазон. Ще го слагам на ПОЛО-то без усилватели и тем подобни, сложил съм говорителя на кората отзад, та ако взема по-евтените ПИОНЕР-2000 или 2020 дали няма да спестя някой лев за същото качество(е прежалвайки USB-то), възможно ли е да прескачат дискове и т.н.![]()
los_tigros написа:tisho_tch написа:Решил съм да си купувам въпросния ПИОНЕР, а дали няма по-добри варианти за плеар в този ценови диапазон. Ще го слагам на ПОЛО-то без усилватели и тем подобни, сложил съм говорителя на кората отзад, та ако взема по-евтените ПИОНЕР-2000 или 2020 дали няма да спестя някой лев за същото качество(е прежалвайки USB-то), възможно ли е да прескачат дискове и т.н.![]()
Вземи 2020.Доказано качество със много добър сигнал към говорителите.Може да си вземеш 2 17-ки за отпред и едни елипси за отзаде на Херц.
Херц е оптималното качество за малко пари.За около 160лв ще вземеш говорители и ти гарантирам,че качеството ще стане страаааашно за тази комбинация.
paccci написа:Аз съм този плеър DEH 4000 вече няколко месеца и досега веднъж не съм имал проблем,a USB-то е голямо удобство и ако флаша ти е хубав кърти...няма такова качество.Няма да сбъркаш с тоя плеър.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта