Здравейте имам проблем с андроид мултимедия Erisin ES6735V.
Мултимедията функционира добре до 10-тата минута след това се изключва автоматично.
За да включа мултимедията отново трябва да изгася автомобила да махна ключа и да го сложа обратно и да запаля след това след 10-тата минута отново се изгася сама.
След като се изгаси сама не мога да я стартирам отново натискайки бутоните или някъде по touch screen.
Допълнителна информация:
Автомобил: VW Golf 5 2005 г. 90к.с. 1.9TDI BRU внос от Холандия
Фабрична мултимедия: RNS510
След като направих първата диагностика с VCDS и изтрих всички грешки на всички модули в автомобила, фабричната мултимедия RNS510 след включване започна да се включва и изключва сама постоянно (премигваше постоянно). Реших да я сменя с новата, но сега пък се появи този проблем и не знам от какво може да е.
Една от грешките които имам е тази и мисля че може да е свързана с проблема ми:
1 Fault Found:
00849 - S-contact at Ignition/Starter Switch (D)
008 - Implausible Signal
Имам нужда от помощ и съвети как мога да оправя този проблем. Благодаря предварително
Проблем с Erisin мултимедия изключва се сама след 10 мин.
Re: Проблем с Erisin мултимедия изключва се сама след 10 мин.
Медията вероятно си мисли, че колата не е запалена и затова се гаси, съдейки по тази грешка, която си постнал.
Ето ги решенията за нея: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00849
Ето ги решенията за нея: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00849
Re: Проблем с Erisin мултимедия изключва се сама след 10 мин.
Сигурен ли си че RNS510 е фабрична за голф 5 или просто така си я купил
Щом има проблем и с двата плеъра, погледни в окабеляването зад плеъра дали има някакви преходници, КАН емулатор, изобщо съмнителни букси. Направо качи снимка. Погледни и в VCDS на 19-CAN Gateway в серийния номер Part No SW: 1K0 907 530 С дали последната буква е С или друга?

Щом има проблем и с двата плеъра, погледни в окабеляването зад плеъра дали има някакви преходници, КАН емулатор, изобщо съмнителни букси. Направо качи снимка. Погледни и в VCDS на 19-CAN Gateway в серийния номер Part No SW: 1K0 907 530 С дали последната буква е С или друга?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”