Да ти отговоря конкретно по темата за Sony - преди седмица си взех от Техномаркет едно mp3 player-че за колата с точен модел - CDX-GT200S.Лично аз съм много доволен от антишок-а и от главата му (чете доста надрани дискове и то без да прескача и т.н.).Бях се засилил да си взимам JVC точно защото се бях изплашил и аз като теб от приказките за Sony-тата.Човека в магазина ми каза че са му върнали повече от 10 JVC-та за седмица и на повечето проблема бил че като запалиш двигателя от вибрациите задейства антишок-а,който явно си има своите проблеми и плеър-а умира.Не се и замислих повече и си взех Sony-то.Пее си много хубаво,изглежда много добре и не ми прави ядове при каквито и да е пътни условия (вярно че пасат-а стъпва много здраво на пътя понеже е голям ама и на един колега с Фиат Браво е същия и няма оплаквания).Съотношението цена/продут също поне според мен не е никак лошо - 179лв. с ДДС и то при условие че си имаш гаранция без да изискват да ти го монтират те (което в повечето пъти е свързано с изпорязване на половината ти инсталация щото е по-удобно и съсипване на таблото докато извадят старото по сервизите).
Успех!
Какъв MP3 - player да си взема за колата?
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
Вчера монтирахме на един приятел едно Sony CDX-GT410, понеже четох някаде че имало проблем с USB-то, да кажа за тези които ще си купуват плеър - не е вярно,работи перфектно,звука не е много мек,но е добре особено за не претенциозните,не шуми. За Пайнерите ясно вече, ефтините модели за зле. JVC имам в момента,и мога да кажа че за цената си е невероятен плеър,можеби за около 300 лева най-доброто решение,отличен звук,добър усилвател,дори почти на MAX не криви,никакви проблеми.За година и половина не съм чул да прескочи на MP3. Бях вчера в технополис на щанда с авто CD-тата,момчето там каза че,когато един диск от тези с които тестват,се надраска ужасно много първо спира на редицата със Сонитата,работи още известно време на редицата с Пайнерите,а на редицата с JVC казва "тук работи още доста".Аз си пазя дисковете и нямам много надрани,ако има някой с повече опит да сподели.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Днеска си купих на старо едно JVC KD-G401 с уговорка ако неми хареса да го върна. След като го сложих обаче възмикна проблем. Понеже предните ми тонколони почти са издали багажа като бях със старото цд като усиля повече и почваха да бръждят. Сега с въпросното JVC не бръждят ами се чува един гаден звук все едно съм ги вързал директно към 12 волта(нещо от рода на пукане). Отделно като махна ключа, до следващия път когато давам на контакт настройките на звука трябва да ги правя на ново. Споделете какво мислите, дали ако си оправя колоните ще изчезне проблема? И не мога да си обясня защо не запаметява настройките.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Днеска си купих на старо едно JVC KD-G401 с уговорка ако неми хареса да го върна. След като го сложих обаче възмикна проблем. Понеже предните ми тонколони почти са издали багажа като бях със старото цд като усиля повече и почваха да бръждят. Сега с въпросното JVC не бръждят ами се чува един гаден звук все едно съм ги вързал директно към 12 волта(нещо от рода на пукане). Отделно като махна ключа, до следващия път когато давам на контакт настройките на звука трябва да ги правя на ново. Споделете какво мислите, дали ако си оправя колоните ще изчезне проблема? И не мога да си обясня защо не запаметява настройките.
За настройките - плеърът трябва да има два плюса,единия обикновено минава през контактния ключ,а другият трябва да е свързан за постоянен плюс и така си запазва настройките.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”