Говорители под седалките на Пасат?
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Говорители под седалките на Пасат?
Тъй като вратите ми не са пригодени фабрично, питам някой дали не си е слагал говорители под предните седалки?
Re: Говорители под седалките на Пасат?
K22 написа:Тъй като вратите ми не са пригодени фабрично, питам някой дали не си е слагал говорители под предните седалки?
това е твойта тема, от втора страница почва интересното: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=55184
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
POLO_SPORT написа:Че от какво ще се изметнат....да не се държи врата на тях?! Направи си едни отливки или поръчай да ти направят...или потърси в някоя морга пластмасите от пасат, който има оригинално място за колони
Двама специалисти по тунинг ми отказаха -на фабрично пригодените врати, говорителите се държели във ламарината, а не в кората.
Имам много хубав бас буфер отзад , на място съм като в концертна зала, но на шосе с 90-100км/ч вятъра ми отнася басите

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Добре,а в предните врати имаш ли отстрани пластмасовите капаци дето са като джобове (натискаш едно бутонче и те се отварят).На моя Пасат са завинтени въпросните с по една рапидка (не си личи) и в тях са изрязани дупки и са сложени едни доста добри Kenwood-ки.Аз си мислех че оригинално е така ама един колега наскоро ме светна че е правено допълнително.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”