Ами направо на проблема ако може да се нарече такъв:
Ще си сменям колоните на предните врати а сигурно и тези на таблото (Golf3) и моля за съвет, защото се чудя между неколко модела.
За вратите се двоумя между: TS-G1748
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... _id=25-131
или TS-1756II
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... _id=25-132
Относно колоните за таблото:
TS-G1046
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... _id=25-131
или TS-1056
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... _id=25-132
Ако някой мисли че има по удачни варианти нека да каже. Предварително благодаря. bowdown
Какви колони да избера?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Аз на съм си сложил на кората отзад подобни на 1748. Същите само че не са двулентови ами двуконосни и съм доволен от тях. Мислех да си сложа 1748 обаче ми казаха че между мембраната и допълнителната пичялка се събирали много боклуци и ми препоръчаха другия вариант. Единствената разлика между двата модела е в диапазона на честотите. 1748 са от30 до 25000, а другите от 30 до 22000
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didoboy написа:ми щото 200 лв не ми се дават нещо за колони на вратите. Prj57 можеш ли да дадеш малко инфо от сорта на модел и т.н. за Hertz, щото тва дето казваш за изравняването на звука ми се понрави.
Ми, при мен има доста колони не знам ти как си но аз съм с 10 + 1 суб, и понеже елипсите отзад и колните във вратите отзад ми свиреха по силно щото са по мощни, отпред ми се губеха малко високите честоти.... в Авител има Hertz, не се сещам моделите, но елипсите са ми на тях и туитерите на таблото отпред, елипсите ми излязоха към 149 лв + 50 някъде за пищялките отпред.... иначе във 4-те врати съм с Пиионер и още 2 пищялки на Сони отзад на кората до елипсите....
- didoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси за инфото prj, ама поне за момента не попадам в твоята аудио категория
Сега сам с колони на предните две врати и на таблото (фабричните), пак и ми е двувратка, а като сменя кората отзаде смятам да слагам Pioneer TS-E2096 и евентуално некъв буфер за отворен обем между тях в зависимост как ще пеят. Тъй че на тоя етап пищялките отпред май ще отпаднат, пък квото сабя покаже-ако требва после ще думна едни пищялки.То наистина като се позамисля а и като приказвах и с познати разлика почти нема в двато модела за вратите. Айде тва е засега от мен и благодаря ви за инфото.

- didoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Сложих си Pioneer TS-1776II на вратите и съм доста доволен като качество, макар че високите ми идват нещо в повече за момента (и съм ги намалил малко) понеже отпреде на таблото си оставих пищялките които си бяха с Golf-a. Всичко ще си доиде на мястото като сложа кора отзаде и съответно колони. Само да попитам некой чувал ли е за тази куче марка Thunder, че ми предлагаха усилвател за колата 4 канален за 120 лв чисто нов. За модел, мощност и т.н. не съм разпитвал щото като го видях и се уплаших
: - бая щайга беше. Продавача ми каза , че ще ми свърши работа за колоните които ще слагам отзаде - PioneerTS-E2096. Че т'ва е засега положението с аудиото.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За около 100лв. можеш да направиш чудеса, но само ако знаеш как...
Аз лично ще ти препоръчам да бягаш с 200 от Pioneer, освен разбира се ако не искаш да даваш над 250+ лв. за чифт иначе не могат да се мерят с нищи в цената си!
Ако искаш драсни едно ЛС с изискванията ти към говорителите, колко вата, на усилвател ли ще ги включваш, в какъв ценови диапазон да влезнат и т.н. и ще ти дам точен отговор!
Аз лично ще ти препоръчам да бягаш с 200 от Pioneer, освен разбира се ако не искаш да даваш над 250+ лв. за чифт иначе не могат да се мерят с нищи в цената си!
Ако искаш драсни едно ЛС с изискванията ти към говорителите, колко вата, на усилвател ли ще ги включваш, в какъв ценови диапазон да влезнат и т.н. и ще ти дам точен отговор!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”