добре аз да питам защо неиска6 да режеш кората????като чели след време ще махнеш музиката и ще я върнеш в начлното състояние.нали всеки прави подобрения с цел за по добре.за вко ти е да ги маха6 след това.режеш слага6 и там си оставатKoksan написа:Въпросът е .... че неискам да режа заданата кора! Колоните отпред са си доста добри! Плаъера също .... а и 10 диска отзад заместват един МП3 диск та са и повече! Просто искам да се чува някакъв звук и отзад ... нещо компактно да е и да свири чистичко! Защотто смея да твърдя че в тази си комбинацжия предните колони са направо върха за мен!
Съвети за свързване и говорител! - Финални снимки :)
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги да се похваля вече!
Значи Купих си гореспоменатият говорител понеже случайно разбрах че в Плевен има магазин на Конрад на 200м от нас!
Та купих го, обаче не ми хареса как свири, явно касетофончето му подаваше слабичко и беше прекалено тихичък! Вадеше много стабилен и плътен бас и с един усилвател щеше да стане перфектно! Но аз нямах време да се занимавам с такива подобрения!
Един Приятел си беше купил 3 дена преди това едни колонки от същият магазин на скромната цена от 19,56 трилентови с бая големи магнитчета! Та слойих моят касетофон към неговите колони и свиреха повече от прекрасно за мен, при което се върнах в магазина и направих един бартер за 2 такива!
Намерих си една антична колона мисля от едно време ... ирязах една дупка на нея и разширих основната за да събера и двата говорителя! Сега свири ... превъзходно от моя гледна точка! Тези дни ще направя няколко снимчици да видите каква МИНИ Касичка се получи!
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ МНЕНИЯ! НАИСТИНА МИ ПОМОГНАХТЕ!
П.П. Очаквайте снимки

Значи Купих си гореспоменатият говорител понеже случайно разбрах че в Плевен има магазин на Конрад на 200м от нас!

ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ МНЕНИЯ! НАИСТИНА МИ ПОМОГНАХТЕ!

П.П. Очаквайте снимки

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”