Ето това вземи та да останеш доволен:
http://clarion.com/gb/en/products/2007/ ... 78634.html
Pioneer DEH-2900MP добър ли е?...добър е!!
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- mafiacartel
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
mafiacartel ти си като фурнаджииска лопата до го *** на един казваш Пайнер на друг Сони на трети Херц и какво ли още не а този модел на Кларион от 2 дена го казваш на всички защо ?mafiacartel написа:russonera написа:Еми тези Clarion хубави ли са.Моля притежателите на такъв плейър да пишат.Колега едни от най-добрите плеери са ,но просто все още не са се наложили на БГ пазара и Тъй като повечето хора са чували че Пайнер,Сони,JVC са едни от най добрите и затова не се интересуват от други марки.

Re: Pioneer DEH-2900MP добър ли е?...добър е!!
Струва си и лесно се работи с него.dj_nako написа:моля собствениците на този модел Pioneer да изкажат своите впечатления относно работата на плеъра.струва ли си цената от 180 лв.имали ли сте проблеми,докато е бил в гаранция.
- mafiacartel
MuTa4eTo написа:mafiacartel ти си като фурнаджииска лопата до го *** на един казваш Пайнер на друг Сони на трети Херц и какво ли още не а този модел на Кларион от 2 дена го казваш на всички защо ?mafiacartel написа:russonera написа:Еми тези Clarion хубави ли са.Моля притежателите на такъв плейър да пишат.Колега едни от най-добрите плеери са ,но просто все още не са се наложили на БГ пазара и Тъй като повечето хора са чували че Пайнер,Сони,JVC са едни от най добрите и затова не се интересуват от други марки.
![]()
Защо ли ? Защото за тези пари си заслужава да си го закупиш. И неможах да разбера защо ме нарече "като фурнаджийска лопата" хайде обясни ми какво съм казал или какво мение сам дал че да ме оприличаваш по този начин ?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”