Какви колони ще ми предложите за вратите....между другото не сам сигурен но маи са 10 см(ако може някой да ми каже със сигурност)
Има ли голяма разлика между еднолентови и двулентови?
Говорители за вратите на голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Говорители за вратите на голф 3
Orlio написа:Какви колони ще ми предложите за вратите....между другото не сам сигурен но маи са 10 см(ако може някой да ми каже със сигурност)
Има ли голяма разлика между еднолентови и двулентови?
Мога да ти предложа компоментна система на Lanzar с HR64 мидбас и DCT25 пищялки (около 80лв., но ще сривне по-добре от всичко до 120-130лв.). Или готовата компонентна система от OPTI серията. Също така може и ORION, но това вече е пари!
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Да питам и аз
Ако си купя два комплекта PIONEER TS-A1711(50W RMS/220max)
за 4те врати и едни TS-H107 (10 см) за таблото.
Питанео ми е следното
Дали CDto DEH-P5600MP 4x50 ще може да ги захрани и дали ще се получи добър звук.И още дали някой може да ми каже как да разбера дали тези колони са среди или бас и дали има значение.Как ще е най добре да го направя защото колоните ми сега са NOKIA и им нямам много вяра.Мисля си че с pioneer ще е доста по добре.Пък по нататък усилвателче с туба

Ако си купя два комплекта PIONEER TS-A1711(50W RMS/220max)
за 4те врати и едни TS-H107 (10 см) за таблото.
Питанео ми е следното

Дали CDto DEH-P5600MP 4x50 ще може да ги захрани и дали ще се получи добър звук.И още дали някой може да ми каже как да разбера дали тези колони са среди или бас и дали има значение.Как ще е най добре да го направя защото колоните ми сега са NOKIA и им нямам много вяра.Мисля си че с pioneer ще е доста по добре.Пък по нататък усилвателче с туба

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
dready написа:Благодаря за съветаще ви информирам за ефекта когато го направя
Още едно въпросче как да разбера сегашните говорители какви са среди басове ??? и дали тези които ги копувам дали са същите
(съжалявам за ламерския въпрос но все пак по добре да питам)
няма човек който да се е родил научен спокойно...тези които са ти във вратите се водят среди.в таблото са пищялките.

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Пробвай Magnat Ultra 216 от Технополис за 89 лв. заедно е с отделни пищялки. Няма да сбъркаш. Аз си взех такива и съм мн доволен!!!
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз се колебая защото и сега музиката ми е доста добра ,който я е чул се чуди защо ще я сменям.Не занм какъв ефект ще има и дали ще си струва парите тази промяна.Все зи мисля че в VW няма да се изложат и да сложат куче марка ,но пък колони NOKIA не ми вдъхват доверие.Все пак си мисля че pioneer си е pioneer и вече не знам какво да правя.Ако някой е имал такива колони NOKIA моля да си даде мнението дали е доволен и дали си струва да се сменят?И дали pioneer за 130лв. ще свирне по добре?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”