Здравейте ...
ДАйте предложения какво да си сложа за тия пари(220лв) на кората на голф 2ка... че не знам какво да правя .. за сега съм харесал само http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09018341 и всеки казва че Pioneer is The best... така, че дайте предложения ако може...
PIONEER TS-E2096 или нещо друго
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
PIONEER TS-E2096 или нещо друго
Последна промяна от Junior на Чет 13 сеп 2007 23:50, променено общо 1 път.
Re: PIONEER TS-E2096+UNITED DVP 6041!?
Junior написа:Здравейте ...
и за тази система за кола.... която не съм я чувал и не съм я виждал... знаете ли други подобни за близки цени като тази
http://911.bg/a2/offers.asp?p=2347435&parent=5189
Ами ако си се насочил точно към този модел, ще ти изкажа личното си мнение.Модела е добър има си всички екстри, само това че е втора употреба ме съмнява малко в качеството на продукта.Иначе цената е напълно в границите за тези озвучителни системи за автомобили.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
koko_90 написа:А колега само искам да те питам каде мислиш да слагаш тези колонки..??И според мястото ще те ориентирам горе долу кои са най-подходящи.
Искам да сложа тия Pioneer на кората отзад... а освен тях още 4 колонки ... 2 в предните врати ... и 2 на таблото

- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
handycam написа:за тези Pioneer-и трябва усилвател, аз съм с предишния модел и съм доволен.
харесах ... усилвател с дигиталено усилване или нещо такова... от магазина ми казаха ... че този модел на Pioneer са специално направени за хубав мек бас... и не се налагало да слагаш бас бокс ... за да се чува хубав бас.. ...цитирам "Е ако искаш да дъниш яко бас... по нататъка си сложи и една 12ка примерно с усилвател да ти дъни ... ама иначе тия колонки за тая цена са идеалното решение ... "
- mafiacartel
Re: PIONEER TS-E2096 или нещо друго
Junior написа:Здравейте ...
ДАйте предложения какво да си сложа за тия пари(220лв) на кората на голф 2ка... че не знам какво да правя .. за сега съм харесал само http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09018341 и всеки казва че Pioneer is The best... така, че дайте предложения ако може...
Колега на тая цена ще вземеш елипси на DLS 960 които ще свирят незнам просто колко над тоя "Турски" Пайнер
- mafiacartel
Junior написа:handycam написа:за тези Pioneer-и трябва усилвател, аз съм с предишния модел и съм доволен.
харесах ... усилвател с дигиталено усилване или нещо такова... от магазина ми казаха ... че този модел на Pioneer са специално направени за хубав мек бас... и не се налагало да слагаш бас бокс ... за да се чува хубав бас.. ...цитирам "Е ако искаш да дъниш яко бас... по нататъка си сложи и една 12ка примерно с усилвател да ти дъни ... ама иначе тия колонки за тая цена са идеалното решение ... "
Колега тия пичове там или пички незнам какви са въобще си нямат хал хабер от нищо освен да ти пълнят главата с простотй и да ти предлагат тъпи работи. Как смяташ дали са го пускали тоя усилвател някога и дали са го закачали на някаква 12-ска. Неси взимай Пайнер нито бас нито усилвател. Казвам ти го като на колега. Ориентирай се към нещо по добро за което ще си заслужава да дадеш пари.
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mafiacartel написа:Junior написа:Здравейте ...
"Турски" Пайнер
Колега и на теб са ти мътни доста работи

- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
mafiacartel написа:
Колега на тая цена ще вземеш елипси на DLS 960 които ще свирят незнам просто колко над тоя "Турски" Пайнер
А ти чул ли си лично тези Пайнери с подходящ амп какво могат?
Или ей така...за спорта да си пишем тук?
- mafiacartel
popodopolo написа:mafiacartel написа:
А ти чул ли си лично тези Пайнери с подходящ амп какво могат?
Или ей така...за спорта да си пишем тук?
Хайде няма да споря

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”