о аз имах преди време , пайнерки 20см , отзаде на кора , свиреха , ама все ми се струваше слабо (а и знаех че могат много) , та им лепнах едно усилвателче , беше приказно,
оправи си колоната на вратата , и слагай едни на кората с усилвателче , и се радвай на музиката , ама си вземи хубав кабел за усилватела , че от 3 месеца се раправям само с кабели , немаше пайнер и сложих на блакпунт , супер е ..........
и си сложи едни високи(ако нямаш де) горе каде почва тавана да ти качи звука малко и горе ефекта е мноооо .........
Едно въпросче относно колоните pineer
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е какво значи не се чувало хубаво от вратите? Колкото се чува от предните, толкоз ще се чува и от задните
Като сложиш на кората има риск тези дето са отзад да останат без слух, защото говорителите ти крещят точно зад врата....ако имаш място за говорители във вратите, слагай няма да сгрешиш...един приятел в неговия Ситроен Ксантия точно така беше направил - два баса във предните врати, две пищялки отпред, два баса във задните врати и две пищялки закрепени на колонките между двете врати + субуфър в багажника, като всичко беше на отделни усливатели --> може да си регулира нивото на звука на всичко поотделно без въобще да пипа касетофона...е ела да видиш дали не се чувало
:) Супер чист и силен звук, досега аналог не съм видел
всички правят така наречената "ддуум ццццсссс" музика, тоест много думкащ бас и пищялките да съскат
:):)

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
ти ми прочете мислите ,точно такъв бас не искам искам шпросто да го отразява , а не да думне и после 5 секунди да кънти.Относно ксантията е доста по различна от голфа ,ако се загледаш когато затрориш вратите ще видиш че 90% от колоната се закрива от седалката и фактически колоната свири на седалката и за това се чудя
но като ще е гарга поне да е рошава
А DEH-P5600MP ще свирне доста добре нали? Или бъркам?

А DEH-P5600MP ще свирне доста добре нали? Или бъркам?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще свири къде ше оди
Нали е Пайнер
Иначе за в задните врати все си мисля, че ще свири...може да не е толкоз силно, но ти не гониш лудницата 3000 в колата...освен това ако е двукомпонентна система, ще сложиш пищялката някъде където ще се чува и проблемът е решен, баса от вратите ще си излиза ако ще целата седалка да го закрива
На кората просто е повече играчка, защото трябва да я режеш ала бала, но пък действително тези на кората, ще изкарат много добър бас, защото ще ползват обема на багажника...

На кората просто е повече играчка, защото трябва да я режеш ала бала, но пък действително тези на кората, ще изкарат много добър бас, защото ще ползват обема на багажника...
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Виж и аз съм як фен на пайнер ,но много хора ми казват ,че от JBL няма по добро за колона (имам предвид на разумна цена)Като се има предвид че в АРЕНА озвучаването е JBL (ако не се лъжа) също и на Назионалниа стадион пак е JBL.Още се колебая имам 6 дни да реша.Но JBL ще го взема с сериозна отстъпка и мисля да се спра на JBL.
- eViL
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За говорители провери и Infinity.
В Музикална къща Фактор на ъгъла на Раковска и Патриарха. (те са и официален вносител на JBL за България)
Определено ще останеш доволен!! А и цените не се различават съществено от тези на JBL (освен, ако не си се засилил към максимално качество).
http://911.bg/a2/offers.asp?id=2062&grid=16526
това е reference серията (ниската им серия).
В Музикална къща Фактор на ъгъла на Раковска и Патриарха. (те са и официален вносител на JBL за България)
Определено ще останеш доволен!! А и цените не се различават съществено от тези на JBL (освен, ако не си се засилил към максимално качество).
http://911.bg/a2/offers.asp?id=2062&grid=16526
това е reference серията (ниската им серия).
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”