Музиката ми

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Вто 28 авг 2007 20:04

мале мале от няколко дена ви чета в тоз раздел щото планирам да обновя малко музиката, даже тема мислих да си пускам. Ама какъвто беше резултата от търсачката такъв и ще стане ако пусна тема. 95% ПЛЯВА!!!

Тука сте се събра все збор музикални експерти, не малко ми бая предобедени.
Аз не съм със сони ама нямам нищо против него, даже бях по доволен със сони цд-то пред пайнера който имам от 1 седмица. Ми пайнера неми чете RW-tata, на некой по-стари дискове леко надраскани прескача като грамофонна плоча.

Браво на колегата за ентусиязма това се казва Сони ФЕН!!
Аз имам познати който също са много доволни от сони, моя плейер го смених защото искам да надграждам по нататък със усилвател и туба а нямаше изходи. Но моя бюджет не е голям, но и аз планувам да направя поне говорителите да са от една марка всичките.

Потребителски аватар
montisin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот montisin » Сря 29 авг 2007 8:35

ми в случая цената определя качеството сони си е масово разпространена марка и затова и цените са и много поразлични от ланзар длс хеликс и ... т.н за качество никога не бих се доверил на сони като компоненти виж за цд-сони може ида се замисля защото имат добри попадения на нормални цени

Потребителски аватар
AdIoSsSs_AmIg0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AdIoSsSs_AmIg0 » Сря 12 дек 2007 15:03

Евала на всички сони фенове.И аз съм фен на сони.Пайнерите за мен не стават.

Потребителски аватар
XPLOD119
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: Asz 2005г

Мнениеот XPLOD119 » Сря 12 дек 2007 15:33

Не мога да разбера едно нещо защо пишете против другите марки. Харесваш една но не нагрубявай другата

BADGANAKA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BADGANAKA » Сря 12 дек 2007 15:43

XPLOD119 написа:Не мога да разбера едно нещо защо пишете против другите марки. Харесваш една но не нагрубявай другата

само така ... какво и аз си взех сони и мога да кажа че сам много доволен за сега ... нищо че нямам 2 колонки ( само една е защото като купих колата липсваше другата ) мога да кажа че свири много добре като за една скапана колонка ... а от цд-то съм си доволен ... човека пита какво мислите за това което си е взел а не какво да си вземе ... сонъ паинер алпин и т.н. мисля че ме разбрахте ;)

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 13 дек 2007 14:15

Без да упреквам някой за избора му на марка,само ще кажа че никоя фирма каоято озвучава коли не ползва марката Сони. Нещата вече не са толкова скъпи ,както едно време и мисля че трябва да се залага на отвърдени Марки в тази насока. Винаги има и едно но, естествено че високите класове плеъри на Сони не са за изхвърляне но пък за тия пари ще имаш къде къде по добър Алпин или Пайнер та макар и втора употреба.Колегата беше прав че има голям процент изкривяване при Сони в ниските , това е мое наблюдение.
И все пак всичко е въпрос на вкус и предпочитание.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”