Моля за малко помощ :)
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
И да пратиш снимки!
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе колеги не се ли изхвърляте малко с тея 12-15" в кола, не че и аз не съм с такива, но ги ползвам за красота и да надуя нещо за малко - като ми е кеф, като искам да слушам качество си пускам само 2 лентивите 8" карбонки, забравих каква марка бяха(нови едва ли се барат) и си се кяфя, без онова ненужно бучене от което за 30мин. ме заболяват корема и гърдите, не е ли качествената музика от нормалното раздвижване на говорителите и не е ли по-добре за качеството в малкото пространство на колата по малките говорители?
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Че аз 10"-ка съм препоръчал! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
За бученето отзад може да си виновен само ти....зависи какъв събуфър ще сложиш, в каква кутия и тн...освен това си има усилвател, с който можеш да си намалиш нивото на събуфър-а....просто едни елипси, колкото и да се стараят немогат да изкарат ниските честоти с необходимото ниво, за да ти е равномерен звука...ще изкарат там някакви 40-50 херца с два пъти по-ниско ниво от високите и средите и какво? Качествена музика с две елипси ми звучи смешно
Ако се иска точно възпроизвеждане просто неможе без събуфър....сега зависи кой какво иска....за 600 лева може да се докара нещо, което да си свири съвсем прилично, но хайде сега да не си пускаме двулентовите елипси, за да ни е качествено
:):)

mad_doctor написа:За бученето отзад може да си виновен само ти....зависи какъв събуфър ще сложиш, в каква кутия и тн...освен това си има усилвател, с който можеш да си намалиш нивото на събуфър-а....просто едни елипси, колкото и да се стараят немогат да изкарат ниските честоти с необходимото ниво, за да ти е равномерен звука...ще изкарат там някакви 40-50 херца с два пъти по-ниско ниво от високите и средите и какво? Качествена музика с две елипси ми звучи смешноАко се иска точно възпроизвеждане просто неможе без събуфър....сега зависи кой какво иска....за 600 лева може да се докара нещо, което да си свири съвсем прилично, но хайде сега да не си пускаме двулентовите елипси, за да ни е качествено
:):)
Ами по принцип колата има добри компонентни говорители затова засега неискам да купувам други освен елипсите и събуфера. Иначе другата седмица ще се сдобия с този плеъйр - http://i.dir.bg/shop_storage/add/2005/05/24/22084.jpg А след месец надявам се с още финанси и с останалото, а реших всичко да е Pioneer.
Поздрави !
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”