прецака ми се бас говорителя.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
прецака ми се бас говорителя.
свалих тубата от колата за да използвам багажника, след известно време реших да я сложа, свързах тубата пуснах CD-то и уви звук от тубата няма.натиснах говорителя но той не мърда, свалих го от кутията и при по силен натиск потъна и започна да се мърда, реших че нещата са се оправили и сложих говорителя в кутията, но отново няма никакъв звук.свързах усилвателя на тубата към един от говорителите - звук има значи усилвателя работи проблема е в говорителя но незнам какъв.ако някой има идея да казва, че не ми се купува точно сега нов говорител.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- GTIsound
- Автомобил:
- Двигател:
GOLF5_ABT написа:handycam написа:незнам как позна но наистина е бошман, само че незнам точно кой модел е.
имаш снимка в гаража
Напротив, изобщо не съм гледал както има в гаража! Ако бях намерил и видял снимка на говорител моментално щях да позная и кой точно модел е!
Имам доста голям опит в тази насока и не ми е проблем да гадая подобни работи. 99% знам и модела но няма да го казвам тук поради други причини!
Все пак ако толкова ти е интересно как гадая и настояваш, мога да ти кажа модела на ЛС.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”