Вибрацийте в номера определено не са кефещи а по скоро дразнещи. Иначе като за първа музика добре , но да имаш впредвид че това е зарибявка голяма и от тук нататък само изваждане те чака Почват се едни среди ,едни високи, друг плеър и тн и тн. Един съвет само , Много е важна масата за стъпалото така че трябва да си убеден че е перфектна. Търкаш до ламарина там където си я вързал и слагаш хубав 10 кв. кабел и стегаш яко.
здравейте отново след известно време шумотевица по улиците разбрах че акомулатора ми доста барзо пада даже и при запалена кола защото лампата за акомулатора светва разбрах и нещо друго че колоната ми е вързана на 2 изхода и 2 остават свободни.Та заетите 2 изхода не дават достатачни ватове за да захранят както трябва колоната.Някъде бях чел че един усилвател може да се върже на BRIDGE например 2 изхода на 1 както е в момента при мен но наи много ме заинтригува че може всички изходи(4те) към 1.По горе в темата съм писал модела и марката на усилвателчето и колоната.Моля за помощ от ваша страна както за "недостига на ток" ако мога така да го нарека и проблемното връзване на Bridge
POLO PAVLETI: да имаш впредвид че това е зарибявка голяма и от тук нататък само изваждане те чака
Сега ти трябва ето такова нещо - Не е задължително да са точно тея. Просто ти трябват кондензатори!!! И задължително (ако си обичаш акумолатора) слушкане на силна музичка, само на запален двигател.