:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Проблем със музика.Изкарва звука на мотора на тонколоните :(

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Пон 08 сеп 2008 17:39

dinkonikolaev написа:колегата по горе ти каза решението.я пак погледни дали кабела от ЦДто ти не минава заедно с този за захранването ако е така това е проблема на мен кабела ми за захранването е от шоферската страна а за сигнала от пасажерската :)

При мен е направено точно така! Но има едно място, където се доближават. Ще изчистя целият багажник и ще пробвам различни начини за прекарване. Благодаря за съветите, ако някой се сети нещо допълнително ще се радвам да сподели :)

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 08 сеп 2008 21:07

Със филтри по захранването , особено ако става въпрос за усилвателя не се занимавай , това е абсурд . Филтри по сигнала също не е за препоръчване , въобще :) .

Замисли се по въпроса - дефектен плеър :cry: . Намери някой сервиз за монтаж на кар аудио (може и някой приятел , който разполага с мултицет и може да борави с него :) ) . Много лесно става , не вярвам да ти искат много пари , ако въобще ти искат :) . Просто да се разкачат сигналните кабели от плеъра и да се измери с омметър дали има връзка "масата" на чинча с корпус на плеъра . Ако няма - ремонт на плеъра :cry: , често се получават такива дефекти и съответно ефекти :lol: :cry: .

ЕДИТ:
Това за кабелите : сигнални и силови не бива да вървят успоредно на близко разтояние ( особено в сноп ) е вярно разбира се , най добре едните в единия праг , а другите в другия . Но при положение , че до сега не си имал проблем с музиката , би трябвало да означава че проблема е другаде ....

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”